mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
1 10.12.2018 17:08:18

HAHAHA, VINJENI Kimi Räikkönen 'ukradel šov': NE GREM DOMOV! (video)

vszi
Letošnjo prireditev mednarodne avtomobilistične zveze v St. Peterburgu, kjer so podelili nagrade najboljšim, je zaznamoval Kimi Räikkonen.

Vedno hladni Finec, čigar zaščitni znak je mrk obraz, je na prireditvi malo pregloboko pogledal v kozarec in s tem poskrbel za zgražanje, hkrati pa so bili številni navijači nad njim naravnost navdušeni.

Posnetki dogajanja in Finčevega čudnega obnašanja na gala prireditvi so hitro obšli svet, zdaj pa so v javnost pricurljali še novi. Na njih je mogoče videti, da je nekdo s kamero ves čas spremljal Räikkönena, ki je bil zelo, zelo zgovoren, s svojim gestikuliranjem pa je dal vedeti, da nima pravega nadzora nad svojim telesom.

Potem pa so ga posneli tudi pred prireditvenmi prostorom, ko so ga k sebi zvabili navijači. Čeprav je Kimijeva žena Minna-Mari Virtanen želela, da bi moža spravila v limuzino, ki je čakala pred dvorano, se je ta raje odpravil proti navijačem, podpisal nekaj rekvizitov in izmenjal nekaj besed. Pri tem pa se zelo dobro vidi, da je njegov pogled precej odsoten ...

Članki iz rubrike