jan plestenjak, tanja seme Odkrito.si

Boleče slovo Jana Plestenjaka

challe1 Svet24.si

Challe Salle: Mami rad povem, da je imela vedno ...

joga Petisvet.si

Test: Kje ste na svoji poti?!

zoran predin_barbara šerbec_šerbi Svet24.si

Spomini na Šerbi: "Na oder smo jo pripeljali kar ...

duša 1 Svet24.si

Preverite: morda pri živem telesu umirate

Kendall Jenner, zlati globusi Najstnica.si

Pokazala je svoje dolge noge

lea sirk_presenecenje Njena.si

Lea Sirk: ne morem fuc***g verjeti

ue
ue
0 26.11.2018 12:18:45

NAJEŽI SE KOŽA! 17-letna ČUDEŽNO PREŽIVELA Nemka osupnila s sporočilom po NORI OPERACIJI!

Sophia Floersch se je pred tednom v dirkalniku formule 3 zaletela v steno, potem pa ob zlomu hrbtenice prestala 11-urno operacijo v Macauu.

Sophia je s 274 km/h zletela s steze in priletela v zid. Samo po čudežu je preživela. Čudež pa so naredili tudi zdravniki v bolnišnici v Macauu, ki so nesrečno 17-letno Nemko operirali 11 ur. Imela je zlomljeno hrbtenico (sedmo vretence), operacija pa je uspela do te mere, da bo Sophia po zadnjih podatkih lahko tudi normalno hodila in ne bo paralazirana.

floersch

"Danes potujem domov. Vesela sem, da bom videla družino in prijatelje v naslednjih dneh. Še vedno sem več kot navdušena zaradi vse podpore, ki jo dobivam od navijačev s celega sveta. Moja velika zahvala gre vsem ljudem v Macau, posebej tistim v bolnišnici - Dr. Lau, Dr. Chan, Mr. Lei Wai Seng, Maria Elisa Goncalves, Sulanir Goncalves Pacheco in vsem izjemnim medicinskim sestram. Vsi iz organizacijskega odbora dirke v Macauu,Patrick, Dr. Ceccarelli, @hwaag_official in @mercedesamgf1, so opravili izjemno delo. Tudi samo s tem, da so tako prijazno pomagali v vsaki stvari, ki je bila potrebna. Na dan 18. 11. 2018 v Macau slavim moj drugi rojstni dan. Zdaj se začenja novo poglavje mojega življenja in komaj čakam, da se začne. Osredotočimo se na leto 2019," je na družbenem omrežju zapisala Sophia.  

floersch1


Pravo agonijo pa je ob nesreči preživljal Sophijin oče Alex. "Tistih 30 oziroma 40 minut po nesreči so bile najstrašnejše minute mojega življenja. Poskušal sem jo poiskati, najhuje pa je bilo, da nisem vedel, kaj se dogaja. Marsikaj se mi je pletlo po glavi. Operacija je potem potekala dobro, zbudila se je in od takrat naprej je šlo vse po normalni poti," je govoril oče in dodal: "Nisva še govorila o tem, ali bo še dirkala. Za to je še prezgodaj. Toda kakor jaz vidim vse skupaj, mislim, da je ne bo nič ustavilo pri tem, da se vrne."

Članki iz rubrike