Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

mu
mu
0 22.11.2018 13:15:09

Objavili video INTERVJU S SCHUMACHERJEM in zatresli svet! ŠIRI SE KOT POŽAR, toda ... (video)

To so bile njegove zadnje besede v javnosti.

Na spletni strani oboževalcev velikega dirkača se je pojavil posnetek, ki naj bi ga objavila družina nekdanjega zvezdnika formule ena Michaela Schumacherja. Gre za posnetek, ki je nastal le dva meseca pred tisto tragično nesrečo v švicarskih Alpah. Intervju je nastal 30. oktobra 2013, torej manj kot dva meseca pred smučarsko nesrečo v švicarskih Alpah in naj ga nato ne bi nikoli objavili, saj naj bi bil predviden za objavo po vstopu v leto 2014. Toda podatek, zaradi katerega se je intervju kot nekaj super ekskluzivnega kot požar širil po vsem svetu, je popolnoma napačen.

Vse skupaj razkriva ugledna italijanska Gazzetta dello Sport, ki je pokazala, da je spodnji posnetek na svetovnem spletu pristal že dolgo pred včerajšnjim dnem, pravzaprav že pred smučarjevo nesrečo, in da si ga je bilo mogoče ogledati ves ta čas. V omenjenem intervjuju sedemkratni svetovni prvak formule ena sicer govori o svoji karieri, ki se je leto dni prej še drugič končala. Najbolj čustveno je pospremil naslov prvaka leta 2000, ki je bil njegov prvi z ekipo Ferrarija, od vseh rivalov je najbolj spoštoval Miko Hakkinena. Razkril je, da je bil njegov idol bil Toni Schumacher – nemški nogometni vratar, s katerim nista v sorodu.

Za formulo ena je dejal, da je vsekakor ekipni šport in da je bil vedno v dvomim glede svojih sposobnosti. "Pomembno je, da nisi preveč samozavesten – moraš biti skeptičen in iskati izboljšave. Vedno se mi je zdelo, da nisem dovolj dober, da moram delati. To je del recepta za moj uspeh," je dejal v intervjuju, ki si ga lahko ogledate spodaj.

49-letnik še vedno okreva v svojem domu v Švici. Obiskujejo ga lahko le tesni prijatelji in člani družine, o njegovem zdravstvenem stanju pa je znanega zelo malo. To je zelo dobro varovana skrivnost, družina si želi, da bi se ga javnost spomnila takšnega, kakršen je bil.

Članki iz rubrike