Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

mu
mu
0 13.11.2018 10:19:39

Prvič po grozljivi nesreči se je oglasila tudi SCHUMACHERJEVA ŽENA! On je ...

vszi
Konec decembra bo minilo pet let, odkar je Michael Schumacher doživel grozljivo nesrečo na smučanju v Franciji.

Vse od tedaj so bile informacije o njegovem stanju skope, večinoma pa so v medije prišle prek tiskovne predstavnice Sabine Kehm. O stanju Michaela Schumacherja trenutno ni veliko novega, se je pa oglasila tudi Michaelova žena Corinna.

Soproga sedemkratnega svetovnega prvaka, poročena sta vse od leta 1995, je dejala, da izjav (po tisti prvotni takoj po nesreči) ne bo več dajala, je pa napisala pismo nemškemu glasbeniku in komponistu Saschi Herchenbachu. Slednji je za Schumacherja napisal himno 'Born to fight' in Corinni poslal zgoščenko.

Corinna pa je odgovorila in se zahvalila. "Zares bi se vam rada iskreno zahvalila za sporočilo in lepo darilo, ki nam bo pomagalo skozi težke čase. Lepo je dobiti toliko spodbudne vsebine, kar pomaga celotni družini," je zapisala in dodala. "Vsi vemo, da je Michael velik borec in se ne bo nikoli vdal."

Schumacher
Profimedia

Vse to je objavil nemški magazin Bunte, za katerega je spregovoril prej omenjeni glasbenik, ki je razkril vsebino pisma in dal vedeti, da je pismo zapisala sama, z lastnim rokopisom. Vprašanje, ki ga niso uspeli razrešiti, je, kdaj je pismo nastalo. Herchenbach je omenjeno glasbeno delo Corinni poslal decembra 2014, vsebino pisma pa je razkril zdaj, čeprav nihče ne ve, kdaj ga je dejansko dobil. Vseeno so besede Corinne spodbudne in dajejo kanček upanja, da si bo Michael dejansko vsaj malo opomogel.

Članki iz rubrike