900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 11.09.2017 16:01:26

Novak šesti na dirki v Nemčiji

Slovenski dirkač Tim Novak je na reliju Niedersachsen v Nemčiji osvojil šesto mesto v kategoriji pokala Opel Adam. Po predzadnji postaji v sezoni je na skupno četrtem mestu v konkurenci 24 dirkačev tega pokala.

Konec tedna je na reliju Niedersachsen 2017, predzadnjem v koledarju mednarodnega pokala ADAC Opel, Tim Novak s sovoznico Liso Stengl končal na šestem mestu.


Blato in hitre hitrostne preizkušnje so bile pravi izziv, saj so bile razlike med posameznimi posadkami izredno majhne. "Pred relijem smo bili bolj ambiciozni, vendar sem naredil preveč manjših napak, ki so me stale sekunde. Na žalost so mi zaradi šikane dali še časovni pribitek 60 sekund, kar me je stalo četrtega mesta. Ne glede na to sem z rezultatom zadovoljen, saj je bil reli kar zahteven," je dejal 23-letni Leščan.

S tem uspehom je Novak še vedno četrti od 24 uvrščenih posadk v trenutni skupni razvrstitvi tega mednarodnega pokala. Priložnost za naskok na zmagovalne stopničke skupnega seštevka bo zadnji reli sezone, dirka 3-Städte konec oktobra.

Značke: reli, nemčija

Članki iz rubrike