Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
mu
mu
15.02.2016 16:52:51
Deli članek:

Marburg odslej z razstavo "Michaela Schumacherja - rekorderja"

vszi

Nemški navdušenci motošporta in navijači velikega Michaela Schumacherja, si bodo lahko v prihodnosti ogledali zbirko predmetov iz življenja najuspešnejšega voznika formule ena.

Razstava je obeležena v Marburgu, ki bo tako zagotovo postal zbirališče številnih navijačev "Schumija", ki v zadnjih dobrih dveh letih s težavo spremljajo novice o njegovem zdravstvenem stanju.


Razstavo s polnim imenom "Michael Schumacher - rekordweltmeister*" so odprli preostali člani družine nekdanjega dirkača. Posebej ganjena je bila ob dogodku žena Corinna, z njo pa sta bila tudi otroka Gina in Mick, ki počasi koraka po očetovih stopinjah.

Razstavljeni bodo predmeti iz privatne zbirke družine. V dveh letih, ko bodo ogledi na voljo, bodo lahko vsi privrženci občudovali številne dirkaške rekvizite ter avtomobile za čas aktivne kariere sedemkratnega svetovnega prvaka. Vstopnine pa v dveh letih ne bo potrebno plačati nikomur.

vszi
Sabine Kehm je končno spet spregovorila o stanju sedemkratnega prvaka formule 1.

"Seveda v teh dneh in ob otvoritvi manjka le še Michaelova prisotnost," je sprva dejala tiskovna predstavnica družine Schumacher in dolgoletna agentka Sabine Kehm"Ne moremo spremeniti ničesar, kar se je zgodilo. Žal je tako," je ob otvoritvi in ob obleganju številnih kamer in mikrofonov dejala Kehmova.

*Michael Schumacher - svetovni prvak rekorder