Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
mu
mu
13.11.2015 10:43:04
Deli članek:

Lorenzo doma z motorjem ni tako spreten (video)

Reuters

Svetovni prvak za sezono 2015 Jorge Lorenzo je znal še kako proslaviti svoj uspeh iz minulega tedna, ko je tretjič v karieri dvignil lovoriko za najboljšega dirkača na svetu.

Na domačem otoku na Mallorci že nekaj dni vlada veseljaško vzdušje. A Jorge Lorenzo, ki slavi naslov svetovnega prvaka, tokrat na motorju ni imel takšne sreče in znanja kot ob koncu sezone.

Zaradi nesreče je moral prekiniti slavje, saj si je ob proslavljanju z motociklom opekel nogo. Izpred letališča se je s številčno skupino motoristov želel odpeljati v koloni, ko je zaradi vročega dima skočil z motorja.

Kasneje se je sicer udeležil prireditve njemu v čast na Balearskih otokih in se tam pojavil z povito levo nogo. "Če sem lahko dirkal v Assnu, potem ko sem imel še isto jutro operacijo ključnice, je to, kar se mi je zgodilo, mačji kašelj," je na prireditvi odvrnil nasmejani Lorenzo.

Svetovni prvaki kot kaže nimajo ravno sreče ob proslavljanju naslova svetovnih prvakov. Tudi Lewis Hamilton se je pred dnevi s svojim več kot 3 milijone evrov vrednim športnim vozilom zaletel v parkiran avtomobil.