kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

am
am
11 22.01.2018 08:37:22

TAKOLE JE TV SLOVENIJA OSMEŠILA našo reprezentanco, vas in nas: Neverjetna napaka, ki ste jo drago plačali (video)

Reuters
Torej, bodimo si na jasnem: ali slovenska rokometna reprezentanca še vedno ima možnosti za uvrstitev v polfinale.

Naš portal ima svoje prednosti, predvsem pa - tega se zavedamo - svoje pomanjkljivosti. Toda pri vsem skupaj je za vas, uporabnike, najlepše to, da je brezplačen. Če iz kateregakoli razloga berete naše novice (ali karkoli pač), vas to ne stane niti centa. Če iz kateregakoli razloga ne želite ali nočete brati, pa vam, logično, tudi za to ni treba plačati. Če torej kdaj napišemo kaj dobrega, je zastonj. In če napišemo kaj slabega ali če - kar gotovo jih - delamo take ali drugačne napake, so prav tako brezplačne.

Z nacionalno televizijo in nacionalnim radiem je seveda drugače. Če jih gledate in poslušate, jih morate plačati. In to ne malo. Toda, pozor, če jih ne želite gledati in ne želite poslušati, jih prav tako morate plačati. In to nič manj. Njihove dobre stvari so torej dražje, pa če jih gledate ali ne. Enako pa morate plačati tudi njihove slabe stvari in enako morate plačati njihove napake. Zato upravičeno pričakujete, da bodo manjše, manj pomembne. In zato ste bili upravičeno razočarani, če ste v nedeljo zvečer gledali prenos tekme Španija - Makedonija.

Tam ste z naslova komentatorja in strokovnega komentatorja lahko slišali, da španska zmaga pomeni slovo Slovenije od vseh možnosti za uvrstitev v polfinale tega evropskega prvenstva. Ker bi menda Španci in Makedonci morali nujno remizirati. Resnica je seveda drugačna. Čeprav je špansko-makedonski remi predstavljal nujni začetek najbolj enostavnega scenarija za slovensko napredovanje, pa ob španski zmagi obstajata še dva scenarija, pri čemer eden ni nič kaj dosti bolj zakompliciran od televizijskega.

Kako so bili vsi trije možni scenarij videti pred tekmo, si lahko preberete na tej povezavi. Na povezavi, ki si jo komentatorja nedeljske tekme več kot očitno nista prebrala. Verjetno sta imela dober razlog, a glede na to, da ju mi in vi plačujete v vsakem primeru, ta razlog vendarle ne bi smel biti dovolj dober. Tako kot ni dovolj dobrega razloga za to, da nista poznala dveh po tekmi preostalih scenarijev in te povezave, na kateri ju najdete.

Kako sta smešila sebe, slovensko reprezentanco in vse plačnike naročnine, pa si lahko pogledate v posnetku spodaj oziroma na TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike