Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ru
ru
12 23.12.2017 09:00:25

Veselin Vujović ostro in BREZ OVINKARJENJA odgovoril Branku Tamšetu, zakaj ga nikoli ne pokliče: No, ker je to rekel, vam bom pa svoje povedal tudi JAZ!

Arsen Perić
Slovenski selektor Veselin Vujović, kot pravi, ne želi delati polemik, a se je počutil izzvanega.

Branko Tamše je pred dnevi v pogovoru za Delo dejal, da ga Veselin Vujović, odkar je selektor Slovenije, za razliko od hrvaškega Lina Červarja še ni poklical za kakšen nasvet. Veselin Vujović mu je v današnjem intervjuju v tiskani izdaji časopisa Ekipa SN, pojasnil zakaj.

Povedal je brez ovinkarjenja. »Jaz in Branko Tamše imava dober, korekten odnos, ampak ko je že to rekel, vam bom svoje povedal še jaz. Človek, ki je Branka Tamšeta poklical, ko je postal slovenski selektor, je Veselin Vujović. Rekel mu je, ’Branko, želel bi si, da prideš v Zreče. Ti si iz Celja, si blizu, želim si, da si z nami na treningih, da si del te reprezentance.’ Odgovoril je, ’hvala Vujo, super. Bom prišel’. Res je prišel na naš trening, ko smo ga zaključili, pa sem ga povabil na pogovor. Rekel je, da pride v hotel, kjer se bova usedla in pogovorila. Šel sem do hotela, se pripravil in vrnil do recepcije, kjer so mi rekli, da se Branko ni pojavil nikoli. Od tistega trenutka sem z njim sicer ostal v korektnem odnosu, pošiljam mu tudi sporočila podpore, ko s Celjem dosega lepe rezultate, ampak če ti meni rečeš, da boš prišel, potem pa te ni, jaz nimam več razloga, da te kličem,« je kolegom s tiskane izdaje edinega športnega časnika v Sloveniji povedal slovenski selektor in dodal: »Jaz sem Veselin Vujović, sem selektor in sem starejši od njega. Lahko bi me poklical in mi rekel, da ni mogel priti, ker je imel neke obveznosti, ali pač rečeš karkoli drugega, da se opravičiš. Ne želim delati polemik, ampak te teme nisem odprl jaz. Bil pa sem jaz prvi, ki mu je podal roko, naredil sem prvi korak.«

POGOVOR TEDNA Z VESELINOM VUJOVIĆEM SI LAHKO PREBERETE V ČASOPISU EKIPA SN IN NA TEJ POVEZAVI.

Članki iz rubrike