Mobilna verzija
AKR_9737 Odkrito.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja prvič o življenju z ...

Jernej Šugman Svet24.si

Kolegi Jerneja Šugmana močno pogrešajo

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

luka mesec Svet24.si

Izjava, ki odmeva: Luka Mesec o izvoznikih

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

ru
ru

HUDE hrvaške OBTOŽBE na račun SLOVENSKIH rokometašev: Najlažje je nekoga UDARITI s PESTJO V GLAVO

Grega Wernig

Tudi "povratna" prijateljska tekme med hrvaško in slovensko rokometno reprezentanco je bila zelo vroča.

Izbrani vrsti Hrvaške in Slovenije sta odigrali še drugo prijateljsko tekmo. Po remiju v Stožicah so v Zagrebu z 21:20 slavili gostitelji, tako kot v Ljubljani, pa je tudi polna Arena spremljala pravo vojno.

"Bila je vse, samo ne prijateljska preizkušnja. Prav tako kot v Ljubljani," je bil po zmagi nejevoljen Lino Červar. "Presenečen sem nad takšnim pristopom Slovencev. Vse skupaj ni bilo naključje, nikakor ne, in upam, da se kaj takega ne bo več ponovilo. Slovenci so nas na vsak način želeli premagati, da bi si okrepili samozavest. A kakorkoli je to kritika, je prav tako dejstvo, da se karakter krepi skozi trpljenje. V miru glava ni budna. Če želite velike stvari, morate znati prebroditi vse težave," je pristavil hrvaški selektor.

Tudi domači igralci Veselina Vujovića in tekmece, ki kakopak govorijo o agresivnem pristopu, prav tako obtožujejo. "Kar zadeva agresivnost Slovencev, lahko rečem le to, da je najlažje nekoga s pestjo udariti v glavo in dobiti rdeč karton. Toda nismo dovolili, da bi nas tekmeci sprovocirali, pošteno smo odigrali do konca," je povedal Jakov Gojun.