palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Poroka na prvi pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kdo plačuje račune?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

Gregor Lisec
Gregor Lisec
0 22.04.2017 12:57:18

Veselin Vujović o Zormanu in Bombaču: Zdaj, ko ga ni, takoj sledi revolt

alesfevzer.com
Ko se je Veselin Vujović usedel na slovensko klop, je dejal, da imena pri njem ne štejejo nič. Mislil je zelo resno in to že večkrat podkrepil z dejanji.

Zdaj očitno ne bo šlo brez nove zaostritve na relaciji Vujović - Zorman in Bombač. "Ko govorim z njima, se obnašata normalno, korektno, patriotsko, ko prideta v položaj, da zaradi slabe forme nista vpoklicana, pa takoj dvigneta nos in se razjezita. To je njun problem. Kariero so končali že veliko večji in boljši rokometaši od njiju, tako da mislim, da ne izgubi veliko nihče drug kot onadva," je v precej mirnem tonu žogico na Poljsko vrnil Vujović in nadaljeval:

"Zorman je bil na postopni poti, da konča kariero. Zdaj je želel biti v ekipi za Nemčijo, in ko ga ni, takoj sledi revolt, jeza. Še vedno mislim, da sta tako on kot Bombač izjemna igralca in osebnosti. Če želi Bombač razmisliti, naj razmisli, če se želi Zorman posloviti, naj se poslovi. Imam svoj načrt ter program in samo temu sledim," je še pristavil Vujović.

CELOTNO RAZMIŠLJANJE ROKOMETNEGA SELEKTORJA SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI, SOBOTNI TISKANI IZDAJI ČASOPISA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike