Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

STA
STA

Celjani so zakrpali luknjo, ki je nastala z odhodom Urha Kastelica

Branko Tamše
Nikola Miljković

Slovenski rokometni prvak Celje Pivovarna Laško se je okrepil z vratarjem Aljažem Panjtarjem, dosedanjim čuvajem mreže Urbanscapa Loke, so sporočili iz celjskega kluba. Panjtar je s Celjem podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.

Skoraj 26-letni Panjtar se bo novim soigralcem pridružil že danes, ko je na sporedu tudi prvi zbor ob začetku priprav na novo sezono. Panjtar bo tako zapolnil zadnje prosto mesto v ekipi ter bo z Urbanom Lesjakom in Gašperjem Dobajem sestavljal vratarsko trojico.

"Najprej bi se želel zahvaliti RK Celje Pivovarna Laško za izkazano zaupanje. Zelo vesel in ponosen sem, da bom postal del Celja Pivovarne Laško, to je bila moja želja že od malega. Nekdaj sem tu spremljal odličnega Dejana Perića, ki je moj idol, in upam, da se bom vsaj približal njegovemu učinku. Večino igralcev po večini že poznam z rokometnih igrišč, komaj pa čakam, da spoznam še ostale. Veselim se dela v tej ekipi, s temi trenerji in soigralci, tu so cilji vedno najvišji in to je izziv, ki je resnično velik. Verjamem, da bomo s podporo super navijačev v Zlatorogu prikazali predstave, ki si jih vsi skupaj želimo," je za spletno stran kluba povedal Panjtar.

Trener Celja Branko Tamše pravi, da gre za slovenskega igralca, ki je bil po njegovem mnenju in po mnenju številnih strokovnjakov v pretekli sezoni slovenskega prvenstva najboljši ali pa vsaj eden najboljših vratarjev.

"Imel je odličen odstotek ubranjenih strelov, bil pa je tudi eden najbolj zaslužnih, da se je Loka borila v ligi za prvaka. Za vratarja je relativno mlad, je igralec, ki ima veliko željo nastopati za naš klub, in mislim, da je prav, da takšnim igralcem ponudimo priložnost. Nič kolikokrat se je namreč že izkazalo, da je prav ta priložnost igrati za Celje in želja, prisotna ob tem, tista, ki igralcem pomaga, ter da v večini upravičijo zaupanje. Verjamem, da bo tako tudi v tem primeru. Vem, da je pripravljen narediti vse, da mu uspe ter da skupaj z Lesjakom in Dobajem pripomore k rezultatom oziroma uspehom Celja Pivovarne Laško. Mislim, da nam je uspelo sestaviti trio slovenskih vratarjev, ki bodo znali zelo dobro zaustavljati strele nasprotnikov," pa je dejal Tamše.

Značke: rokomet , sta