požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

STA
STA
0 11.11.2017 07:50:37

Liza in kolegice bi potegnile na štiri

Nikola Miljković
Rokometašice Krima Mercatorja danes ob 15. uri na Kodeljevem čaka zadnja domača tekma lige prvakinj, v petem krogu prvega dela se bodo pomerile z Bukarešto. Izbranke Uroša Bregarja so si pred tednom dni zagotovile napredovanje v drugi del lige prvakinj, želja pa je, da na preostalih dveh tekmah osvojijo še kakšno točko.

Krimovke so neporažene na zadnjih treh tekmah lige prvakinj, v nizu so pred njimi pokleknile igralke danskega Nykobinga in dvakrat poljske Vistal Gdynie. Še druga zmaga proti Poljakinjam pred tednom dni je slovenskim prvakinjam prinesla napredovanje v drugi del lige prvakinj in s tem izpolnitev glavnega cilja evropske sezone. Edini poraz so jim zadale prav Romunke, ki so na prvi tekmi slavile s 30:18.


Dva kroga proti koncu je na vrhu skupine A Bukarešta, drugi je Krim, obe ekipi sta zbrali šest točk, Nykobing ima na tretjem mestu štiri, Vistal je še brez. Vsako točko, ki bi jo Ljubljančanke osvojile na preostalih dveh tekmah prvega dela lige prvakinj, bi prenesle v drugi del.

"Veseli me, da smo dve tekmi pred koncem v drugem delu. K nam prihaja zelo močna Bukarešta, ki ima z zelo kvaliteto zasedbo. Ne bo nam lahko. Imeli smo rahle težave v trenažnem procesu, predvsem zaradi poškodb, manjkala je Alja Koren, Jelena Despotović je zbolela, Tjaša Stanko in Polona Barič sta si rahlo zvili gleženj. Verjamem pa, da bomo maksimalno angažirani in bomo skušali Bukarešti zagreniti življenje, če bo možnost odščipniti kakšno točko," je si želi Bregar.

Članki iz rubrike