stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

STA
STA
0 16.09.2017 08:33:30

Celjani gostijo rokometne velikane iz Veszprema

www.alesfevzer.com
Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo danes igrali prvo tekmo v evropski ligi prvakov v sezoni 2017/18. V dvorani Zlatorog bodo gostili eno najbolj vznemirljiv evropskih zasedb v zadnjih letih, tekma slovenskega in madžarskega prvaka iz Veszprema pa se bo pričela ob 17.30.

V dvorani Zlatorog bodo gostili eno najbolj vznemirljiv evropskih zasedb v zadnjih letih, tekma slovenskega in madžarskega prvaka iz Veszprema pa se bo pričela ob 17.30.

Prireditelji tekme pričakujejo več kot štiri tisoč gledalcev, kar 1300 naj bi prišlo iz Veszprema. Izbranci Branka Tamšeta obljubljajo igro do zadnjega diha, čeravno jim je jasno, da je kakovost izrazito na strani madžarske zvezdniške zasedbe, kjer v zadnjih letih igrajo trije Celjani - Dragan Gajić, Gašper Marguč in Blaž Blagotinšek.


Celjska zasedba bo v tej sezoni igrala v izjemno kakovostni skupini B, v njej so še Vive Tauron Kielce, francoski PSG, danski Aalborg, beloruski Meškov Brest ter nemška Flensburg-Handewitt in Kiel.

Nekoliko v senci bo minil nedeljski obračun velenjskega Gorenja in španskega Ademarja iz Leona, ki se bo v Rdeči dvorani pričel ob 17. uri. Velenjčani so se po triletnem postu znova vrnili v ligo prvakov, igrali pa bodo v manj ugledni skupini C. V tej skupini so še danski Skjern, švicarski Kadetten Schaffhausen, romunski Dinamo Bukarešta in norveški Elverum.

Značke: rokomet, liga prvakov

Članki iz rubrike