gasilec, gasilci Svet24.si

Novo zažiganje vozil, tokrat v Šiški

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 11.11.2016 13:46:27

Dvorana Kodeljevo bi lahko bila prednost za krimovke

Nikola Miljković
Pred rokometašicami Krima Mercatorja je v soboto v ljubljanski dvorani Kodeljevo še zadnja domača tekma skupinskega dela lige prvakinj. V skupini D bodo gostile trenutno vodilni Esbjerg, krimovke pa si želijo, da bi po domačih zmagah nad Larvikom in Sävehofom premagale tudi dansko ekipo. Tekma se bo začela jutri ob 15.30 uri.

V skupini D imajo vse štiri ekipe po štiri točke. Trenutno je v najboljšem položaju danski Esbjerg, ki ima najboljšo razliko v golih, v najslabšem položaju je Krim Mercator, toda že po današnji tekmi je položaj lahko drugačen. Seveda v primeru zmage domače ekipe, sicer jo čaka še popravni izpit v zadnjem krogu v Larviku.

Čeprav so na prvi tekmi v Esbjergu slovenske podprvakinje izgubile z desetimi goli razlike, so pred današnjim dvobojem na Kodeljevem dobro razpoložene.



"Tekma na Danskem je bila za nekatere od igralk prva v ligi prvakinj, za nameček smo jo igrale še v gosteh, kar je zagotovo vplivalo na končni razplet. Zdaj ekipo Esbjerga dobro poznamo, nanjo se marljivo pripravljamo, vemo, da bo treba zaustaviti Estavano Polman in Lauro van der Heijden. Če nam bo to uspelo, nam bo veliko lažje. Naša prednost bi lahko bila v tem, da bomo igrale na Kodeljevem, kjer je vedno dobro vzdušje. Naredile bomo vse, da pridemo do zmage," obljublja Elizabeth Omoregie, odlična organizatorka igre Krima Mercatorja.

V nedeljo bosta v skupini igrali še ekipi Sävehofa in Larvika, tekmo na Kodeljevem pa bosta sodili srbski sodnici Vanja Antić in Jelena Jakovljević.

Članki iz rubrike