Mobilna verzija
ru
ru

Mačkovšek: Dve opici iz Belorusije sta uničili vse!

Grega Wernig

Borut Mačkovšek je včeraj udaril po sodnikih, danes pa je prek socialnih omrežij izrazil svoje nezadovoljstvo nad izjavami nekaterih po tej zelo sporni tekmi.

Zagrebčani so za zadnji napad porabili kar 70 sekund, potem pa je Domagoj Pavlović poslal žogo pod strop Arene. Beloruska sodnika Gusko in Repkin sta torej dovolila domačim, da si več kot minuto podajajo žogo in počakajo na zadnji pisk sirene. Nič tako posebnega, saj smo kaj podobnega videli že večkrat, vse skupaj pa zagotovo meče grdo luč na rokomet kot šport.
Po tekmi je bil eden najboljših igralcev Celja Borut Mačkovšek brez dlake na jeziku: "Smešno je, da na naših tekmah vedno sodijo  Litvanci, Portugalci... danes Belorusi. Ne vem kaj je to. Zakaj nam nikoli ne sodijo Nemci ali Francozi. Vsi smo zelo razočarani. Vsi so čakali pravi derbi, vzdušje je bilo odlično, na koncu pa dve opici iz Belorusije uničita vse. Pričakoval sem, da bodo domačim dali kakšno žogo, toda to je bilo res neverjetno."

Oster je bil tudi Miha Zarabec: »Po vsem tem slabem, kar smo prikazali, smo se vseeno vrnili in pokazali življenje. Če bi imeli mi zadnji napad, bi nam po petnajstih sekundah dvignila roko, in to vsi vemo. Pogledal si bom tekmo, in če se motim, se bom opravičil vsem. Ampak zaenkrat pa trdim, da je to bila antipropaganda rokometa. Če bi bil Zagrebčan, bi pozdravil publiko, potem pa se skril nekam v kot in čakal na osmino finala.«