kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
1 09.03.2017 07:59:28

Celjski rokometaši v Zagrebu naskakujejo osmino finala lige prvakov

ALESFEVZER.COM
Rokometaše Celja Pivovarne Laško drevi v hrvaški prestolnici čaka zadnja tekma v skupinskem delu lige prvakov. Na obračunu proti tradicionalnim tekmecem bodo naskakovali preboj v osmino finala najmočnejšega klubskega tekmovanja na evropskih tleh, obračun slovenskih in hrvaških prvakov pa se bo pričel ob 19. uri.

Celjska zasedba je trenutno na šestem mestu mestu v skupini B in ima točko prednosti pred švedskim Kristianstadom ter dve pred Zagrebom. Sobotna zmaga švedskega prvaka nad zasedbo iz poljskih Kielc je malce zapletla zadeve v skupini, v zadnjem krogu so možni številni scenariji, celjski ekipi pa preboj v osmino finala zanesljivo prinaša le zmaga v Zagrebu.

V primeru neodločenega izida v Zagrebu bo edina slovenska ekipa v ligi prvakov morala počakati na razplet nedeljske tekme med Vardarjem in Kristianstadom v Skopju in se nadejati vsaj neodločenemu izidu, v primeru skandinavske zmage pa bi zaradi slabšega izkupička na medsebojnih tekmah ostala brez osmine finala. Brez preboja v izločilne tekme v ligi prvakov bo ostala v primeru poraza s tremi goli, pogojno tudi z dvema. V tem primeru mora doseči vsaj 29 golov, saj je na prvi medsebojni tekmi v Zlatorogu premagala Zagreb s 30:28.

Značke: rokomet, liga prvakov

Članki iz rubrike