stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 25.10.2023 11:42:17

Nemci za mariborske mladince pripravljajo poseben 'sprejem', iz tabora Mainza Štajercem napovedujejo, da ...

Grega Wernig
Potem ko je mladinska ekipa vijoličastih izgubila svojo prvo tekmo prvega kroga lige prvakov proti nemškemu prvaku Mainzu z 0:2, bo danes poskusila pripraviti senzacijo in ugnati, roko na srce, precej močnejšega tekmeca.

Ob tem bo imel trener mladinske ekipe Dejan Dončić kar nekaj težav s sestavo začetne enajsterice, ne bo recimo mogel računati na zdaj že rednega igralca članske ekipe Marcela Lorberja.

»Lorber ostaja v delovnem režimu članskega moštva. Ferčec nima pravice nastopa, saj ni bil dovolj časa v naši nogometni šoli, da bi ga lahko po pravilih UYL prijavili med igralce letnika 2004. Zaradi poškodbe gležnja pa ni šel na pot Katič. Izhodišče po prvi tekmi ni spodbudno, toda imamo svoje načrte. Dokler obstajajo možnosti, bomo naredili vse, da bi prišli do podviga. Igramo proti zelo dobri ekipi, toda nogomet je specifičen, predvsem pa zelo nepredvidljiv,« je v napovedniku tekme dejal Dončić.

Na 20-članskem seznamu potnikov in kandidatov za nastop v Mainzu so: Tomažič, Doroshenko (vratarja), Kolednik, Lorbek, Poredoš, Hunjet, Voglar, Mikluš Senekovič, Bakšič, Silajdžić, Horvat, Grizold, Petek, Antić Kurbus, Grlić, Vogrinčič, Čuk, Tavares, Dukarić in Ristić.

Nemci pa za slovenske mladinske prvake pripravljajo prav poseben 'sprejem'. Kot poročajo iz tabora Mainza bo na tribunah za domače navijalo vsaj 3000 navijačev in da jih čaka spektakularno vzdušje. 

Članki iz rubrike