Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

delovna-akcija, maja-ogorevc, irenca, pravljična-hiška Njena.si

Maja in Irenca, popolni kandidatki za Delovno ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

psno
psno
1 13.01.2023 13:41:00

Ambrož Team slavil na Reki

Ambrož Team po zmagi na Reki
psno
Slovenska ekipa Ambrož Team je ubranila lanski naslov in ponovno osvojila prehodni pokal malonogometnega turnirja Rijeka Open 2023, ki ga je zgledno organizirala ekipa zbrana okoli Vedrana Freliha.

V velikem finalu so bili slovenski predstavniki uspešnejši od Istranov iz skupine Okić & A.O. Trumić, bilo je 2:0, zadetka za zmago sta dosegla Tobija Kavčič in Admir Ćosić. V boju za tretje mesto je slavila ekipa Pizzerie na Piketu, ki je bila uspešnejša od CB Moretto. Za najboljšega igralca turnirja in strelca je bil razglašen Alen Fetić (Ambrož team), za najboljšega vratarja Nikola Zahtila (Okić group & A.O. Trumić), v najboljši peterki turnirja so bili še Uroš Đurić (Ambrož team), Vedran Ćubelić (Moretto) in Željko Tomić ( Pizzeria na Piket).


"Bil je odličen turnir. Dali smo vse od sebe in zasluženo zmagali. Čestital bi tudi našim nasprotnikom, ki so se borili do konca, pa tudi organizatorjem za odlično organizacijo," je po turnirju povedal Alen Fetić.


"Najprej bi rad čestital vsem mojim fantom za izjemno borbo in igro čez cel turnir. Turnir je bil močan in super organiziran s pošteno publiko in odličnimi sodniki na čelu z najboljšim futsal sodnikom  na svetu Nikolo Jelićem. Pohvale in hvala za vabilo organizatorju HMNK Rijeka Vedranu Frelihu za super turnir," je dejal Aleksandar Dragaš, ki vodi ekipo Ambrož Team.

fetic
Alen Fetić, najboljši igralec turnirja na Reki
psno

"Zdaj gremo konec januarja na naslednji zelo močan turnir Bosanski Brod k našim prijateljem in upam, da se tudi tam pokažemo v čim boljši luči in naredimo dober rezultat. Za vse skupaj, za celotno našo futsal zgodbo in da sploh lahko hodimo okoli po turnirjih, bi se rad v imenu cele naše ekipe zahvalil našemu glavnemu in edinemu sponzorju Martinu Ambrožu, ki nam vse to omogoča in nas podpira," je še dodal Dragaš.


Za prvake so igrali Nejc Berzelak, Uroš Đurić, Nik Klinc, Jure Suban, Admir Ćosić, Tod Ciuha, Tobija Kavčič, Alen Fetić in Alan Muratagić.


Izidi ekipe Ambrož Team


Ambrož Team – MNK Škovet 4:1
Ambrož Team – MNE Valdebek 5:2
Pizzeria na Piketu – Ambrož Team 0:4
Ambrož Team – Okić grupa & A.O. Trunić 2:0

Članki iz rubrike