benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

rb
rb
1 16.11.2022 09:47:56

Jaz ga bom izvedel! Ne, jaz ga bom ... Takšen je odziv trenerja na incident, ki sta ga zakuhala nekdanja velika upa Maribora

Grega Wernig
Dogajanje na tekmi Dobrovce – Zavrč še vedno odmeva.

Pisali smo že o odmevnem pripetljaju na tekmi Dobrovce – Zavrč (2:1) v zadnjem jesenskem krogu 3. SNL – vzhod. Spomnimo, sodnik Matej Kapun je v izdihljajih prvega dela pokazal na belo točko, nakar je bil Adriano Bloudek, nad katerim je bil storjen prekršek, odločen, da bo izvedel tudi najstrožjo kazen, vendar se s tem ni strinjal Nick Hanik Horvat. Oziroma je želel zgolj spoštovati dogovor, da je on prvi izvajalec, zato si je prizadeval prisvojiti žogo, nakar sta se nekdanja velika Maribora zapletla v prerekanje in tudi prerivanje. Nikakor se nista uspela uskladiti, zato so stvari v svoje roke vzeli ostali varovanci Marka Lešnika, ki je bil nekoč vodja nogometne šole v Ljudskem vrtu in trener B-ekipe, deloval je tudi v reprezentancah U-17 in U-19. Naposled je bil iz enajstmetrovke za vodstvo z 2:0 uspešen Anej Polak.
Toda Adriano Bloudek in Nick Hanik Horvat se nista ohladila. Vročo razpravo sta nadaljevala tudi ob odhodu v slačilnico, zadišalo je celo po fizičnem obračunu. Vse to se je dogajalo pred očmi delivca pravice, ki je obema pokazal rdeči karton in domača zasedba je v drugi del krenila z dvema igralcema manj. A kljub temu je osvojila ves izkupiček; nekdanjemu prvoligašu je uspelo zgolj znižati zaostanek.


Dobrovce, ki so se prejšnji teden v Velenju poslovile od pokalnega tekmovanja, so se veselile šeste zmage v dozdajšnjem delu prvenstva, po opravičilih so se strasti v domači zasedbi umirile. Do te mere, da so se fantje nato skupaj odpravili na druženje ob koncu jesenskega dela prvenstva.
Trener dogajanja, ki je pritegnilo veliko pozornost, ni želel obešati na veliki zvon, iskal je predvsem pozitivne plati zgodbe. "Res škoda za ta neljubi dogodek. Ne bi se smel zgoditi, a se je. Od tega ne moremo bežati. Glave so bile vroče, svoje je dodala še mladost, vendar se je vse skupaj hitro umirilo. V minuti. In to je tisto, kar me navdaja z zadovoljstvom. Ekipa in ljudje v klubu so se odzvali izjemno. Zadeva je bila res hitro rešena, povrhu tako, da v igri ni bilo posledic. To je bistvenega pomena. Ponosen sem, da imam zasedbo, ki v vsakem trenutku spoštuje medsebojne odnose in hierarhijo," je za Ekipo SN povedal Marko Lešnik.

Članki iz rubrike