benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

rb
rb
16 14.11.2022 09:25:39

Kaj takega pa še ne! Nekdanja upa Maribora sta se prerekala, kateri bo izvedel penal in si prislužila – izključitev (video)

Grega Wernig
Vroče dogajanje ob koncu prvega polčasa rezultat potisnilo v ozadje.

V vzhodni skupini tretjeligašev so bile ob koncu tedna na sporedu tekme zadnjega jesenskega kroga. Na vrhu bo prezimila Dravinja, ki se je v Šmartnem ob Paki veselila devete zmage, najbolj pa odmeva dogajanje v obračunu Dobrovce – Zavrč, ki so ga z 2:1 dobili gostitelji, ampak roko na srce je rezultat potisnjen precej v ozadje. Razlog za to je incident, ki se je zgodil v izdihljajih prvega polčasa, za katerega sta poskrbela soigralca v domači vrsti. In nekdanja velika upa Maribora …

Kaj se je zgodilo? Sodnik Matej Kapun je pokazal na belo točko in močno razburil Zavrčane, ki so bili prepričani, da je njegova odločitev prestroga, ampak nato se je spektakel šele začel. Adriano Bloudek, nad katerim je bil storjen prekršek, je bil odločen, da bo izvedel najstrožjo kazen, toda s tem se ni strinjal Nick Hanik Horvat. Ker je bil menda določen za izvajalca, si je želel prisvojiti žogo, nakar sta se mladeniča zapletla v prerekanje in tudi prerivanje. Nista se uspela dogovoriti, prizor ni bil prijeten, zato so stvari v svoje roke vzeli drugi varovanci Marka Lešnika, ki je bil nekoč vodja nogometne šole v Ljudskem vrtu, deloval je tudi v reprezentancah U-17 in U-19. Naposled je bil iz enajstmetrovke uspešen Anej Polak, vendar vodstvo z 2:0 Adriana Bloudka (pred leti se je iz štajerske prestolnice preselil k zagrebški Lokomotivi, nakar je igral tudi v Varaždinu) ter Nicka Hanika Horvata (priložnost za dokazovanje na prvoligaški sceni je iskal tudi v Domžalah) ni ohladilo. S prerekanjem sta nadaljevala tudi ob odhodu v slačilnico, zadišalo je celo po fizičnem obračunu. Vse to se je dogajalo pred očmi delivca pravice, ki se je odzval tako, da je obema vročekrvnežema pokazal rdeči karton in domača zasedba je v drugi del krenila z dvema igralcema manj, a kljub temu osvojila ves izkupiček.

Kako je bilo vse skupaj videti, si oglejte na priloženem posnetku. Vznemirljivo dogajanje se začne pri 50.30 in traja do 53.00.

Članki iz rubrike