pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Goran Dragić, Greice Murphy Njena.si

Goran Dragić izbranko pripeljal v Slovenijo

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
3 18.11.2017 08:29:34

Kaj sloviti NWANKWO KANU počne v trenirki Drave in kakšni so njegovi načrti na Ptuju? Zvezdnikovi odgovori OSUPNEJO!

Grega Wernig
Dolgoletni kapetan Nigerije in zvezdnik Arsenala je preživel nekaj dni v Sloveniji, se udeležil konference Sporto v POrtorožu, danes pa si bo ogledal obračun Drave in Zarice v 2, slovenski ligi.

Zanimiva izbira oblačila. Za Dravo trenutno sicer igra zelo priljubljeni nekdanji slovenski reprezentant, toda tudi Nastja Čeh bi se strinjal, da ste ravnokar postali največja zvezda, ki je kadarkoli oblekla te barve.
(smeh) Me veseli, da mi prepusti ta status. Se bova dogovorila, ko se bova videla. Gotovo veste, kaj se je zgodilo s prtljago, ki so mi jo izgubili, včeraj pa je bil dan dolg in treba je bilo obleči nekaj drugega. Sicer pa, ko sem razmišljal, je še dobro, da se je to zgodilo, saj se morda ne bi spomnil obleči Dravinih obeležij. Sem jih pa z veseljem.

Zdaj sva že kar globoko, pojdiva po vrsti. Reciva, da se mi niti ne sanja, kaj počnete v Sloveniji, na konferenci v Portorožu in z Dravinim grbom na prsih. Kako bi mi razložili, kako bi se umestili v to zgodbo?
Tole bo še zabavno, odlično vprašanje. Pod točko ena je moj dober prijatelj in na neki način tudi poslovni partner – a bolj prijatelj – solastnik Drave, njegovo podjetje Dakinda pa je glavni investitor kluba s Ptuja. Že pred časom sem mu obljubil, da bom pomagal in da bom med drugim pomagal tako, da bom prišel na kakšno tekmo, s svojo prisotnostjo dal dodatnega motiva ekipi in fantom v njej ter poskrbel tudi za nekaj odmevnosti, nekaj publicitete. Brez lažne skromnosti verjamem, da sem v karieri naredil dovolj, da me ljudje še vedno kar dobro prepoznajo in da nekaj pomenim. Da imam prav, dokazuje že vaša prisotnost, a tudi vse dosedanje izkušnje v Sloveniji. Pod točko dve pa smo videli, da lahko moj obisk Slovenije in Ptuja ter ogled tekme kombiniramo s prisotnostjo na pomembni športni konferenci. Zdela se je idealna kombinacija.

Se veliki zvezdnik Nwankwo Kanu lahko veseli odhoda na tekmo druge slovenske lige ali delate uslugo, ob kateri boste stisnili zobe.
Ne verjemite, če nočete, a veselim se tako zelo, da si želim, da bi že v tem trenutku bil na tekmi.

Mar to pomeni, da vas bomo še videli? Morda ob uvrstitvi Drave v prvo ligo?
Ne bom obljubljal, kako in kdaj. Obljubim pa, da se bom vrnil. Upam, da bom na Ptuj spet prišel ob kakšni še bolj imenitni priložnosti, saj ambicije mojega prijatelja precej presegajo zgolj vrnitev v prvo ligo. Pogovarjajmo se o kakšnem evropskem pokalu ali ...

CELOTEN DVOSTRANSKI INTERVJU Z VELIKIM ZVEZDNIKOM SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TEJ POVEZAVI

Članki iz rubrike