Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

nu
nu

BRUTALNA poškodba v 2. SNL: V Dekanih se OGORČENO sprašujejo, ali je nogometaš NAFTE to storil NAMERNO! Tu so VSI njihovi dokazi ... (foto in video)

Aleš Cipot/Fotolens

Na facebook strani drugoligaša iz Dekanov so ogorčeni nad poškodbo Gregorja Ščulca, ki jo je staknil na tekmi 2. SNL z Nafto in moral zaradi udarca v obraz že na operacijo.

Na družbenih omrežjih je močno zaokrožila fotografija poškodovanega Gregorja Ščulca po operaciji zaradi poškodbe, do katere je prišlo med tekmo 2. SNL med Dekani in lendavsko Nafto. Skupil jo je po tem, ko ga je v obraz s komolcem udaril branilec Nafte Leon Leuštek in mu na treh mestih zlomil kost dna očesne votline.
"Bolj kot poraz pa nas boli huda poškodba našega igralca Gregorja Ščulca. Gostujoči igralec mu je namreč s komolcem na treh mestih zlomil kost dna očesne votline. Gregorja so odpeljali na operacijo v Ljubljano. Ne vemo če je bil udarec nameren, če ti pa isti igralec na tekmi s komolcem poškoduje tri igralce in enega od teh huje to ni več naključje," so ogorčeno zapisali na Facebook strani nogometnega kluba Jadran Dekani in zraven priložili fotografijo ponesrečenega nogometaša in počasni posnetek incidenta.

Za ogled posnetka morate biti prijavljeni v Facebook. 

23467036_1489167964511286_7149189838845750668_o
Facebook / NK Dekani

Značke: nafta , jadran-dekani , 2.-snl