Mobilna verzija
AKR_9737 Odkrito.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja prvič o življenju z ...

Jernej Šugman Svet24.si

Kolegi Jerneja Šugmana močno pogrešajo

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

luka mesec Svet24.si

Izjava, ki odmeva: Luka Mesec o izvoznikih

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

nu
nu

Največji KRALJ ali največji IDIOT? De Rossi NI HOTEL s klopi v igro lovit svetovno prvenstvo, selektorju je navedel ŠOKANTEN razlog (video)

Reuters

Eden od najzanimivejših, a tudi najbolj bizarnih trenutkov tekme dodatnih kvalifikacij med Italijo in Švedsko se je zgodil na klopi italijanske reprezentance.

Italijani nikakor niso mogli streti odpora trdoživih Švedov, ki so se na vse načine oklepali prednosti s prve tekme, ko so azzurre premagali z 1:0. Selektor Giampiero Ventura je iskal načine, da bi se 'dokopal' do zadetka, nakar je njegov pomočnik na ogrevanje poslal kapetana Rome Danieleja de Rossija, ki sicer igra na položaju obrambnega vezista. Ob tem je de Rossi popolnoma izbruhnil. "Za kakšen ku*ec me pošiljaš na ogrevanje!? Zmagati moramo, ne remizirati" je kričal in s prstom kazal na napadalca Insigneja, ki naj bi bil po njegovem mnenju bolj primeren v danem položaju. "Njega daj gor," je dodal. 

Italijanska javnost je po objavljenem posnetku razdeljena: na eni strani so tisti, ki menijo, da je de Rossi ravnal edino pravilno, in da je bila to še ena selektorjeva zmota v nizu. Na drugi strani pa obstaja mnenje, da je bil takšen izbruh pretiran in da je de Rossi s tem pustil na cedilu razpadajočo italijansko barko. Na koncu ga Ventura ni poslal na zelenico, kapetan Rome pa je še eden v nizu nogometašev, ki so sinoči končali svojo reprezentančno pot.