Mobilna verzija
AKR_9737 Odkrito.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja prvič o življenju z ...

Jernej Šugman Svet24.si

Kolegi Jerneja Šugmana močno pogrešajo

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. februarja

luka mesec Svet24.si

Izjava, ki odmeva: Luka Mesec o izvoznikih

How-do-you-wax-your-legs Najstnica.si

Britje ali depilacija?

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

neslihan 9 Njena.si

Lepi Burak ogroža njen zakon

STA
STA

Ob derbiju tudi izgredi: Posebej sramoten vložek predstavnika Green Dragonsov - Ne boste verjeli KAKO IN NA KOGA se je spravil

Grega Wernig

Ob večnem sobotnem derbiju, ko so nogometaši Olimpije v prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije v Stožicah premagali Maribor s 3:0 (2:0), je bilo po navedbah policije tudi nekaj manjših izgredov, peterici so zasegli pirotehnične izdelke, nesprejemljivo pa je bilo tudi ravnanje nekaterih med tekmo, saj so navijači večkrat prižgali bakle.

Ob zažiganju različnih navijaških rekvizitov je zagorel tudi stol na tribuni za gostujočo organizirano navijaško skupino Viol, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Peterici, ki so jim zasegli pirotehnične izdelke, niso dovolili ogleda tekme in jih čaka še obdolžilni predlog. Plačilne naloge so izdali kršitelju zaradi uporabe pirotehničnega sredstva med prireditvijo, pripadniku domače navijaške skupine Green Dragons pa, ker je proti policistu na konju odvrgel steklenico. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, ob tem pa preverjajo tudi pogoje za izrek prepovedi udeležbe na športnih prireditvah.

Značke: nogomet , izgredi