Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ju
ju
0 12.11.2017 13:50:34

JOJO, CAR! Kakšna izpoved: Nikoli ne bi sprejel ponudbe, če bi mi kdo povedal, da bo to TAKOLE ŠKODOVALO mojemu dragemu prijatelju

Profimedia
Josipa Iličića in Jasmina Kurtića veže res velikansko prijateljstvo. Tukaj je še dodaten dokaz o tem.

Poleti je imel na mizi veliko ponudbo. S Sampdorio je bil že skorajda vse dogovorjen, manjkal je le še podpis pogodbe. Toda tik pred zdajci je Josip Iličić sprejel drugačno odločitev: zavrnil je klub iz Genove in vse ostale, ki so ga snubili, ter roko sodelovanja ponudil Atalanti. Zdaj v dresu italijanskega prvoligaša iz Bergama navdušuje. Hitro je postal nosilec ekipe. Toda hkrati je razkril: do prestopa zagotovo ne bi prišlo, če ... Če bi s tem vzel prostor v ekipi - Jasminu Kurtiću! Da ga s slednjim veže veliko prijateljstvo, je znano dejstvo. In očitno je slednje celo tako veliko, da bi Jojo celo zavrnil ponudbo in odšel drugam, če bi s tem škodoval prijatelju.

"Jasmin je zelo drag prijatelj in tudi izjemen nogometaš. Odločitve o tem, kdo igra in kdo ne, so seveda trenerjeve, toda nekaj drži kot pribito. Če bi mi kdo pred prestopom rekel, da bom s prihodom sem vzel prostor in igralni čas Kurtiću, potem ne bi sprejel ponudbe," je Gorenjec postregel s čustvenimi besedami, ki povedo vse o tem, kako dobrega prijatelja je našel v svetu nogometa.

Članki iz rubrike