Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 12.11.2017 15:16:17

Saj to je naravnost neverjetno! Razkrite NEOKUSNE besede vodilnega moža Uniteda, ki so Kloppa odvrnile od podpisa pogodbe z vragi!

Reuters
Nemški strateg Jürgen Klopp, ki je leta 2015 sedel na klop Liverpoola, je imel pred tem zelo konkretno ponudbo Manchester Uniteda.

Pisal se je začetek leta 2014, ko je bil na eni strani Jürgen Klopp zelo uspešen trener na klopi dortmundske Borussie, medtem pa so v Manchesteru že vsi izgubljali potrpljenje z Davidom Moyesom in praktično je bilo jasno, da Škot ne bo zdržal do konca sezone, čeprav je z rdečimi vragi podpisal petletno pogodbo. 

Bolj je United tonil nižje, bolj so bile vroče govorice o tem, da bo naslednji trener na klopi prav Klopp. Bil je favorit na vseh stavnicah, prav tako pa je podpredsednik Ed Woodward odpotoval v Nemčijo na pogovore z njim. Kloppa je ponudba še kako zanimala, tudi v Borussii so bili prepričani, da ga bodo izgubili, toda zgodilo se je nekaj nepričakovanega. Pravzaprav je bil prav Woodward tisti, ki je uničil celoten posel. 

Old Trafford oziroma gledališče sanj, kot ga še imenujejo Angleži, mu je namreč predstavil kot 'odraslo različico slovitega zabavišča Disneyland,' Klopp pa je bil nato takšnim načinom prepričevanja vse prej kot navdušil, še več v svoji biografiji je te besede opisal kot 'vse prej kot seksi'. In tako se je United obrisal pod nosom, Klopp pa je v naslednji sezoni prevzel Liverpool. 

Članki iz rubrike