Mobilna verzija
nu
nu

Zlatko Zahović V SVOJEM SLOGU: Katastrofa!? Še zdaleč ne! Ta poraz je za nas ZELO DOBRODOŠEL, in povem vam, zakaj!

www.alesfevzer.com

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović, ki je tudi tokrat večni derbi med Olimpijo in Mariborom spremljal s klopi ob Darku Milaniču, je v svojem slogu pokomentiral hud poraz svojih varovancev.

Mariborčani so morali na prvi tekmi četrtfinala pokala Slovenije priznati premoč velikim rivalom, Olimpija je namreč slavila z velikih 3:0, vijoličasti pa so bili povsem nebogljeni in nemočni v Stožicah. Medtem, ko se je po zadnjem sodnikovem žvižgu sodnika Roberta Ponisa rajanje v prestolnici Slovenije lahko začelo, je v svojem slogu pred medije stopil Zlatko Zahović.

derbi maribor olimpija pokal zahovic
www.alesfevzer.com

Športni direktor vijoličastih je, tako kot to zna le on, pokomentiral tekmo in predvsem visok poraz. Mnogi bi pričakovali kakšno kritiko ali dve na račun igre ekipe, ki igra tudi v ligi prvakov, a Zahović je mnoge s svojimi besedami za Sportal povsem osupnil: "Že dolgo časa gledamo sezono kot celoto. Današnji poraz je bil celo pričakovan. Ne v mestu, klubu ali slačilnici ni bilo občutka, da bi se igral derbi. Je pa jasno, da igraš proti odlični ekipi. Tekma je šla na njen mlin, to pa je zelo dobrodošlo pred derbijem. Fantje so igrali 27. tekmo v sezoni! Normalno je, da ima Olimpija več energije, saj ne igra Evrope. Lahko se bolje regenerira. Zato je bil ta poraz za nas zelo dobrodošel. Da fantje, ki so fantastični in na katere smo lahko ponosni, trznejo in gredo tisto pot, ki jim pripada. Ni nobenih razlogov za paniko."