Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 06.04.2017 21:18:10

Tavares: Tokrat ni zmagala boljša ekipa

Drago Wernig TAKA
Mariborčani so v sredo v Stožicah zabeležili prvi poraz v koledarskem letu, kapetan Marcos Tavares je prepričan, da nezasluženo.

"Bili smo boljši vso tekmo, prevladovali na igrišču. Zasluženo smo vodili, oni pa so po izenačujočem golu dobili novo energijo in zadeli še drugič. Tokrat ni zmagala boljša ekipa," o derbiju pravi mariborski kapetan in dodaja, da je bil to le prvi polčas ter da imajo vijiličasti še vedno lepe možnosti za napredovanje. "Derbi je vedno derbi. Znova se je izkazalo, da niso pomembni prejšnji rezultati, niti stanje na lestvici. Vsaka tekma je zgodba zase. Vzeli smo jo temu primerno, šli dan prej v karanteno in bili usmerjeni le k temu, kako priti do čim boljšega izhodišča. Do 81. minute smo bili na poti k uresničitvi cilja. Večino časa smo imeli pobudo, problem pa je nastal, ko je prišlo do padca zbranosti. Bili smo kaznovani z dvema goloma, žal je tudi to sestavni del nogometa. Zgodil se je prvi letošnji poraz, ni pa boj za finale izgubljen. Imamo še povratno tekmo na domačem igrišču in vse možnosti za napredovanje. Da izločimo Olimpijo, nam zadostuje že zmaga z 1:0."

Tavares je sploh prvič to pomlad tekmo začel v prvi enajsterici in na igrišču prvič prebil vseh 90 minut. "Res je, po dolgem času sem bil na igrišču vso tekmo. Počutim se dobro, lepo je bilo vrniti občutke. Konkurenca je velika, vsak se skuša izboriti za mesto v ekipi, trener pa se bo odločil, kako nam bo namenil vloge in razdelil minute v naslednjih dvobojih."

Članki iz rubrike