državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Ekipa SN / ku
Ekipa SN / ku
0 04.10.2023 09:36:45

Uau, kakšna želja! Šeško je velik Dončićev oboževalec in pravi: Veste, kaj bi bil res kul? Da bi mi on ...

Profimedia
Benjamin Šeško je odličen nogometaš, ob tem pa tudi velik košarkarski navdušenec.

Konec minulega tedna so se kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN mudili v Leipzigu, kjer so poročali o dogajanju na tekmi med Bayernom in RB Leipzigom, glavni namen obiska pa je bil seveda najbolj vroči slovenski nogometaš Benjamin Šeško. Zvezdnik, ki se je pred to sezono iz Avstrije preselil v Nemčijo, nam je namenil kar nekaj svojega dragocenega časa, v obširnem intervjuju pa se je dotaknil tudi svoje druge športne ljubezni - košarke.


Kako je spremljal nedavno svetovno prvenstvo v košarki? "Vsi veste, kako rad imam košarko – spremljam jo in igram, kadar le smem. Sicer pa nekaj kombiniram tako kot zadnjič na tistem posnetku, ko sem koš zadel celo z nogo. Spremljal sem slovensko reprezentanco in mislim, da so fantje glede na vse težave in okoliščine stvar pririnili kar daleč. Svetovni prvak pa je seveda postala ravno Nemčija, kjer zdaj živim – mislim, da več kot zasluženo," je za Ekipo SN razkril Šeško.

Ampak to verjetno ne pomeni, da bi zdaj rajši spoznal katerega od nemških košarkarskih junakov – recimo Dennisa Schröderja ali Franza Wagnerja – kot Luko Dončića? "Ne, kje pa! Prav žal mi je, da mi še ni uspelo spoznati Dončića, to je res moja velika želja. V Dallasu, v Ljubljani, tukaj – kjerkoli, ni pomembno. Če bi kdaj imel to možnost, bi ga rad tudi gledal igrati v Dallasu, predvsem pa bi ga rad osebno spoznal in mu po možnosti tudi pokazal, kako dober sem v košarki. Prav zanima me, kaj bi rekel in ali bi se strinjal s to mojo oceno (smeh). Mislim, da tudi on ni slab v nogometu, in imam predlog: morda bi mi ob kakšni priložnosti lahko on podal z nogo, jaz pa bi zaključil z zabijanjem. To bi bilo res kul (smeh)."

Značke: šeško, dončić, leipzig

Članki iz rubrike