državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 20.09.2023 11:38:14

Sloviti Fabrizio Romano se je oglasil po prvem Šeškovem zadetku v ligi prvakov in sporočil, da ...

Profimedia
Benjamin Šeško je v izjemni formi.

Slovenski reprezentančni napadalec Benjamin Šeško je poleti iz Salzburga prestopil v Leipzig in naredil ogromen korak naprej v svoji karieri. Čeprav je star šele 20 let in čeprav (še) ni prva izbira trenerja Marca Roseja, je v močni bundesligi že zelo hitro opozoril nase, trenutno pa je zelo vroč. 

Nogometaš iz Radeč je namreč na začetku meseca v 3. krogu bundesliga na tekmi proti ekipi Union Berlin dosegel dva zadetka, svoja prva dva v nemškem prvenstvu. In to vsega v treh minutah. Odlično formo je prenesel tudi v slovensko izbrano vrsto, s katero se je septembra veselil dveh zmag, zdaj pa je Šeško zadel še v ligi prvakov.

Njegov Leipzig je s 3:1 premagal ekipo Young Boys v Bernu, slovenski napadalec pa se je v 92. minuti tekme podpisal pod tretji zadetek na tekmi. Po tekmi se je takoj oglasil tudi sloviti Fabrizio Romano, specialist za prestope, ki ima na svojem twitterju že skoraj 19 milijonov sledilcev. Romano je povzel Šeškovo izjavo o tem, kako zelo vesel je svojega prvega zadetka v ligi prvakov, in razkril, da so ga tudi na tekmi v Bernu spremljali ogledniki najboljših evropskih klubov. Tako je bilo tudi že na tekmi v Stožicah, kjer naj bi bili tudi skavti Reala in Barcelone. 

Članki iz rubrike