cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 18.09.2023 08:20:18

Elsner z malčkom poglobil krizo francoskega velikana, Le Havre še naprej kljubuje črnim napovedim! (video)

Profimedia
Slovenski strateg Luka Elsner je s svojim Le Havrom v 5. krogu francoske nogometne lige gostoval v Lyonu in iztržil novo točko za izid 0:0.

Lyon, ki je slabo začel sezono in je šele 16. z le dvema točkama s petih tekem, je prevladoval v boju z Elsnerjevo ekipo, ki ji ni uspelo v okvir vrat sprožiti niti enega strela. A na koncu sta se ekipi razšli z delitvijo točko, nova, skupaj jih ima šest, je Le Havre popeljala na 11. mesto na lestvici.

V ligi vodi Monaco z 11 točkami, v nedeljo je igral 2:2 pri Lorientu, pri čemer je domačim točko v 98. minuti zagotovil Romain Faivre. Monačani so ena od štirih ekip, ki so še brez poraza. Pri domačih je zaigral tudi Benjamin Mendy, in sicer je na zelenico stopil prvič po dveh letih, potem ko so ga oprostili obtožb posilstva in poskusa posilstva.

Ob zasedbi iz kneževine so brez poraza še Marseille, Nice in Rennes. Slednji je že v soboto doma igral 2:2 z Lillom, ki bo v sredo ob 16.30 gostil ljubljansko Olimpijo v okviru 1. kroga konferenčne lige.



Ekipa iz Nice je v petek zmagala v Parizu, neprimerno bogatejši PSG, ki brani naslov prvaka, je premagala s 3:2, pa čeprav je Kylian Mbappe dosegel dva gola in je s sedmimi prvi strelec lige. Marseille pa je v nedeljo igral 0:0 s Toulousom.

V nedeljo je še Nantes slavil pri Clermontu z 1:0, potem ko je Muhammed Cham-Saračević v 96. minuti zapravil enajstmetrovko za domače, Brest pri Reimsu z 2:1, Strasbourg in Montpellier pa sta se razšla z 2:2.

Lens je v soboto doma izgubil proti Metzu z 0:1.

Značke: elsner, francija, le-havre

Članki iz rubrike