državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 29.08.2023 20:05:34

Je pred Davidom Brekalom sanjski prestop!? Zanj se zanima kultni angleški klub!

Martin Metelko
To bi bila prava prestopna bomba!

Slovenski osrednji branilci so vroča 'roba'. Za Vanjo Drkušića se zanimata Crvena zvezda in Nantes, za njegovega nekdanjega klubskega, zdaj pa reprezentančnega soigralca Davida Brekala pa prav tako ne manjka zanimanja. Kot zadnji, zelo resen snubec, se je pojavil legendarni angleški klub, Leeds United.


Pisali smo že o zanimanju odličnega danskega kluba Midtjyllanda za slovenskega reprezentančnega branilca Davida Brekala. Njegov zdajšnji delodajalec, norveški Viking je zavrnil več ponudb Midtjyllanda, zadnja naj bi znašala celo več kot štiri milijone evrov. Brekalo na Norveškem blesti in Viking je prepričan, da lahko za 24-letnega Slovenca iztrži še precej več. In če gre verjeti angleškim medijem, bi lahko Brekalu ob koncu prestopnega roka uspel sanjski prestop. Veliko se govori o tem, da se zanj zanimata angleški premierligaš Luton Town in tudi Coventry City, ki nastopa v angleškem championshipu, torej v drugem najkakovostnejšem razredu v Angliji.

Zdaj pa se je v boj za Brekala vmešal še en klub iz championshipa, klub, ki je še v prejšnji sezoni igral v premier ligi, a je iz nje izpadel. Za Slovenca se je zelo ogrel legendarni angleški klub Leeds United, ki načrtuje ekspresno vrnitev med angleško elito. Klub iz Elland Roada naj bi bil za Brekala pripravljen plačati okrog 5,5 milijona funtov odškodnine, kar je približno 6,4 milijona evrov. Vikingu bi tako lahko uspel sanjski posel, leta 2021 so namreč Bravu za Brekala odšteli približno 400 tisočakov odškodnine.

Članki iz rubrike