cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

Zoran Zeljkovic Ekipa24.si

Konec dvomov! Nov pretres v zmajevem gnezdu: ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

nu
nu
0 29.08.2023 19:08:53

Ufff, to bi bil mega prestop! Drkušić blizu Zvezde, a zdaj ga hoče ukrasti francoski prvoligaš!

alesfevzer.com
Znova se je precej zakuhala zgodba okrog prestopa slovenskega reprezentanta Vanje Drkušića iz ruskega Sočija v Crveno zvezdo.

Rdeče-beli iz srbske prestolnice že celoten poletni prestopni rok lovijo nekdanjega nogometaša Brava, ki je v ruski prvi ligi pustil odličen vtis. Trener Zvezde, Barak Bakhar vztraja pri tem, da za borbo na dveh frontah – Crvena zvezda bo igrala v ligi prvakov – potrebuje novega osrednjega branilca, izbor pa naj bi padel ravno na Drkušića, ki je za srbske medije nedavno potrdil, da ga prestop v Crveno zvezdo zelo zanima.

Zakaj 23-letnik torej še ni oblekel rdeče-belega dresa? Odgovor je preprost. Največji srbski klub bojda ni pripravljen plačati tri milijone evrov odškodnine, kolikor za Drkušića zahteva Soči. Aktualni srbski državni prvaki tako visoke odškodnine plačujejo zelo redko, pravzaprav so jo plačali zgolj dvakrat, ob prihodih Osmana Bukarija iz Genta in Nemanje Radonjića iz Rome. Zvezda bi rada Drkušića dobila s popustom, a Rusi ne želijo popustiti. Še toliko bolj, ker na nogometni tržnici vlada veliko zanimanje za Drkušića. Kot zadnji se je v boj za slovenskega reprezentanta vključil francoski prvoligaš Nantes, ki bi si verjetno lažje privoščil trimilijonsko odškodnino. "Lahko potrdim, da je na naslov Sočija prišla ponudba za Vanjo s strani Nantesa. Kakšna je želja igralca? Odločitev je na klubu, vse je v njihovih rokah. Ne morem vam povedati nič drugega," je v pogovoru za Sport Ekspres dejal Drkušićev agent Mladen Ratkovica.

Članki iz rubrike