sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 26.07.2023 14:25:08

Žan Celar je 'vroča 'roba: Sezono je začel kot član Lugana, nadaljeval pa jo bo v ...

Profimedia
Pred dvema letoma je Žan Celar postal član Lugana, kjer je navdušil navijače in delodajalce.

V prvi sezoni je v švicarskem prvenstvu v 29 nastopih zabil 10 golov in prispeval tri podaje, v prejšnji sezoni pa je še izboljšal svoj dosežek in se ustavil pri 16 golih, kar je zadostovalo za tretje mesto na ligaški lestvici strelcev.

Za Lugano je skupno odigral 69 tekem, zabil 30 golov in prispeval osem podaj, tako da so nanj postali pozorni tudi drugi, bogatejši klubi. S klubom ga pogodba veže še dve leti, vendar nobeno presenečenje ne bi bilo, če bi Lugano zapustil še to poletje.


Danes bodo nogometaši Lugana začeli sezono na gostovanju pri ekipi Stade Lausanne Ouchy, ki je prišel iz druge lige. Ker so zadnjo sezono končali na tretjem mestu, so gostje seveda favoriti. Kaj pa se dogaja z enim njihovih glavnih prodajnih artiklov Žanom Celarjem.

Napadalec iz Vokla pri Kranju je v pogovoru za RSI Sport povedal, da je osredotočen zgolj na današnje srečanje. "Še vedno sem član Lugana, tu se odlično počutim in razmišljam samo o današnji tekmi," je dejal 24-letni Gorenjec. V klubu pravijo, da zanj obstaja kar precej zanimanja, a da konkretne ponudbe za zdaj še niso dobili. Celar se s tem noče obremenjevati. "Trudim se, da ne bi preveč razmišljal o drugih stvareh, to prepuščam klubu in svojemu zastopniku. Sam pa delam tisto, kar delam običajno; vsak dan želim še dodatno napredovati in dati vse od sebe, da moje moštvo zmaga." Njegova trenutna vrednost na transfermarktu znaša štiri milijone evrov, zato je jasno, da bo moral klub, ki si ga bo želel v svojih vrstah, kar konkretno seči v denarnico.

Članki iz rubrike