sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
1 26.07.2023 11:31:44

Bomba iz Beograda! Zvezda si želi pripeljati slovenskega reprezentanta!

Jurij Kodrun
Beograjski velikan Crvena zvezda si želi v svoje vrste pripeljati slovenskega reprezentanta.

Crvena zvezda išče zamenjavo za Strahinjo Erakovića, ki se je pridružil ruskemu Zenitu. Eden glavnih kandidatov naj bi bil po poročanju srbskega Telegrafa Vanja Drkušić, slovenski reprezentant, ki si kruh služi v olimpijskem Sočiju.

Beograjčani naj bi že danes naredili ključni korak k morebitnemu prestopu. Danes naj bi namreč generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić opravil telefonski pogovor s prvim možem Sočija Borisom Rotenbergom in se skušal dogovoriti o podrobnostih prestopa.

Crvena zvezda po poročanju srbskih medijev že dlje časa opazuje Vanjo Drkušića. Zdaj bi ga radi pripeljali na posodo z možnostjo odkupa, toda lastnik Sočija se doslej ni izjasnil. Na Marakani niso dobili natančnega odgovora, pod kakšnimi pogoji bi Soči spustil Drkušića v Beograd.



Danes 23-letni Drkušić je rojen v Novem mestu, v mlajših kategorijah je nosil dres Krke in Krškega, nato pa je kot obetaven nogometaš odšel v nizozemski Heerenven. Uradnega nastopa za člansko ekipo Heerenvena ni zabeležil, da bi se leta 2019 pridružil italijanskemu nižjeligašu Rendeju. Na škornju se je zadržal vsega pol leta, potem pa se je vrnil v domovino in se pridružil ljubljanskemu Bravu.

Iz Brava se je kot že rečeno odpravil v Rusijo, z dobrimi predstavami v dresu Sočija pa si je prislužil tudi vpoklic v slovensko reprezentanco. V dresu z državnim grbom je debitiral na marčevski tekmi s San Marinom.

Crvena zvezda je vsekakor mamljiv izziv, rdeče-beli bodo namreč v letošnji sezoni igrali tudi v skupinskem delu lige prvakov.

Članki iz rubrike