benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
3 25.07.2022 10:23:12

Ta odgovor razkriva marsikaj! Oglasil se je agent Benjamina Šeška: Izlet v Anglijo? Takole je ...

Profimedia
Agent Benjamina Šeška komentiral govorice o prihodnosti velikega slovenskega upa.

Sezona, od katere si Benjamin Šeško obeta ogromno, se postopoma začenja in začenja se sanjsko. Benjamin Šeško v dresu Salzburga postaja vse bolj vroč, ob pomembnejši vlogi pa je hitro postal prvo ime rdečih bikov. O tem, da je 19-letni napadalec zablestel na prvi pokalni preizkušnji in na predzadnjem pripravljalnem obračunu z Ajaxom, smo že poročali, temu pa je konec preteklega tedna dodal še prvi ligaški zadetek v novi sezoni. Odlične predstave v zadnjih tednih že dvigajo ceno slovenskega reprezentanta, ki se je znova znašel na radarju nekaterih najelitnejših evropskih klubov.


Pred tedni so Angleži najprej glasno govorili o zanimanju Tottenhama in Liverpoola, o povezavah z Manchester Unitedom je pisal tudi dobro obveščeni italijanski novinar Fabrizio Romano, konkretne govorice pa je podkrepil tudi agent 19-letnika Elvis Bašanović. Ta je že sredi prejšnjega tedna na svojih družbenih omrežjih objavil fotografijo z letališča, na njej je bil pripet napis, ki je spraševal o destinaciji. Kmalu zatem je sledila še fotografija, s katere je bilo razvidno, da se agent nahaja ob reki Tyne v Newcastlu. Angleške medije so hitro zasula ugibanja, ali novi superbogati arabski lastniki pripravljajo prestop talentiranega napadalca.

O namenu njegovega »izleta« na vzhodno obalo Otoka smo konec prejšnjega tedna vprašali Bašanovića. »Ne bi komentiral zadeve Newcastle. Glede Benjaminove prihodnosti lahko samo rečem, da je srečen v Salzburgu in da bodo vse odločitve v prihodnosti sprejete tako kot v preteklosti; na podlagi natančne analize, kaj je najboljši korak za njegov razvoj in kdaj je pravi čas zanj,« nam je odgovoril agent slovenskega dragulja.

Članki iz rubrike