franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 19.12.2017 09:47:26

KAKŠEN VEČER Matica Finka: Ljubljančan (za)blestel na Poljskem (video)

Twitter
Sinoči je bila odigrana zadnja tekma jesenskega dela poljskega prvenstva, v kateri je blestel nekdanji nogometaš Olimpije Matic Fink.

Desni bočni branilec v tej sezoni brani barve Cracovie, kamor ga je posodil turški Rizespor. Fink pa je v poljskem prvoligašu standardni član udarne enajsterice. In to zelo pomemben, kar je dokazal tudi včeraj.

Cracovia se bori za obstanek v ligi in je gostovala pri Gorniku, ki bi se z zmago zavihtel na vrh lestvice. Toda na koncu so gostje presenetljivo slavili kar s 4:0. Mrežo Gornika pa je s svojim drugim golom v sezoni v 28. minuti načel prav Matic Fink. Ljubljančan se je odlično znašel v tekmečevem kazenskem prostoru, kjer je ušel vsem branilcem in žogo, ki jo je vratar po strelu odbil v polje, pospravil v mrežo.



Fink pa je zablestel tudi pet minut pred koncem, ko je ob prostem strelu ušel domači obrambi (akcija se začne pri 1:41 minute), poslal predložek v srce kazenskega prostora, kjer Zenjovu ni bilo težko zadeti za 4:0. Cracovia je končala niz treh zaporednih srečanj brez zmage in se dvignila na 12. mesto. Sandija Arčona ni bilo v postavi domačega moštva. Če se vam priloženi posnetek ne pokaže, si ga lahko ogledate TUKAJ.

Članki iz rubrike