Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
0 18.12.2017 07:56:02

Mitja Lotrič že zapustil slovensko kolonijo na Cipru in z OSTRO KRITIKO 'ubil' Luko Elsnerja: Povem vam, kakšen je njegov odnos do igralcev!

Arsen Perić
Triindvajsetletni Prekmurec se je na Pafos preselil iz velenjskega Rudarja, a se je njegova prva preizkušnja v tujini končala po vsega pol leta.

Ko je Luka Elsner prevzel vodenje ciprskega Pafosa, je z njim na jug Evrope potovala tudi mala kolonija slovenskih nogometašev: Erik Janža, Jan Koprivec, Aljaž Ivačič in Mitja Lotrič so bili 'izbranci' in varovanci nekdanjega trenerja Olimpije, a po pol leta sta ostala le še dva.

Kot prvi je Ciper že po nekaj tednih zapustil Ivačič, ki je uvidel, da bo ob Janu Koprivcu le težko dobil mesto v prvi enajsterici in se preselil k Olimpiji, ki je v tistem obdobju ob odsotnosti Roka Vodiška in Nejca Vidmarja nujno potrebovala prvega vratarja, zdaj pa je svojo avanturo tam končal še triindvajsetletni Prekmurec Mitja Lotrič, ki je odigral zgolj na štirih tekmah za Pafos. 

"Na Cipru sem se dogovoril za prekinitev pogodbe, ki mi začne veljati 2. januarja naslednje leto in sem prosti igralec," je v redni tedenski rubriki Pogled s tribune povedal Lotrič in seveda razkril tudi, kaj je botrovalo k takšni odločitvi: "V prvi vrsti sem se zato odločil za to, ker sem dobil malo priložnosti za igro, odigral sem zgolj štiri tekme. Ko sem se odpravil na Ciper, sem upal, da bo situacija drugačna, saj sem na pripravljalnih tekmah igral večinoma v prvi postavi. Nato pa se je vse skupaj obrnilo, še sam ne vem, zakaj." 

Otrok Mure, ki je v svoji kariere nosil še dres Kopra in Rudarja, je bil nezadovoljen tudi z Luko Elsnerjem: "Če povem po resnici, se v teh pol leta, kolikor sem bil pri Pafosu, sploh nisva veliko pogovarjala. Po mojem mnenju ima slab odnos do igralcev, mislim, da bi lahko iz te zgodbe naredil več, toda tako se je pač odločil. Tudi jaz sem se odločil, kot sem se in mislim, da je to pravilna odločitev."

Kakšna pa bo prihodnost prekmurskega napadalca? "Nekaj se dogaja, v naslednjih dneh bo znanega več, se pa prestopni rok sploh še ni začel, tako da imam še nekaj časa. Glede na to, da si želim čim več igrati, je po mojem mnenju najboljše, da se vrnem v Slovenijo, bomo pa videli, kako se bo vse skupaj razpletlo," je še skrivnostno dodal Lotrič. Navijači Mure bi si seveda želeli, da bi se vrnil v črno-bel dres, ali se jim bo želja uresničila, pa bo povedal čas. 

Članki iz rubrike