profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 13.12.2017 11:54:20

To pa je že skoraj OBSESIJA! Poglejte si, kaj je PSG pripravljen ŽRTVOVATI za to, da bi že v zimskem prestopnem roku dobil Jana Oblaka!

Profimedia
Ne zgolj velika želja, zdi se da je za francoski PSG slovenski čuvaj mreže Jan Oblak postal že prava mala obsesija.

Po tem, ko se je na vse načine trudil, da bi ga že zadnje poletje pripreljal v Pariz, so se pri francoskem velikanu še dodatno angažirali, da bi Jan Oblak čim prej postal njihov nogometaš. Zdi se, da Škofjeločan ni zgolj le želja PSG-ja, temveč nekakšna obsesija, ki jo želijo čim prej uresničiti. Vodstvo kluba si je že pred časom zadalo cilj, da v klub pripelje najboljše nogometaše na vseh položajih. Za vsako ceno. Španski As v današnji tiskani izdaji poroča, da Parižani želijo Oblaka pripeljati že januarja in to tudi za ceno tega, da ne bi smel braniti v ligi prvakov, ker je v skupinskem delu branil za Atletico. 

Njihova strategija je sprva bila, da bi poleti Atleticu ponudili Javierja Pastoreja in še nekaj denarja. Zdaj so nekoliko spremenili načrt, in sicer namesto Pastoreja Atleticu ponujajo svojega drugega vratarja Kevina Trappa, s tem bi imel Atletico še vedno dva dobra vratarja, s katerima bi se boril za visoka mesta v prvenstvu, pokalu in ligi Europa. PSG iz dneva v dan bolj pritiska na Atletico, ki se je poleti otresel vseh ponudb za enega od najboljših vratarjev na svetu, to mirnost si je zagotovil z ogromno odkupno klavzulo, toda če si PSG zada kakšen cilj, potem to skoraj zagotovo tudi dobi ...

Značke: jan-oblak, atletico, psg

Članki iz rubrike