900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
8 13.12.2017 09:49:00

Po vzoru Maribora in Olimpije: kako resno se je Mura lotila misije PRVA LIGA!? To je ultimativni DOKAZ visokih ambicij Prekmurcev!

m24.si
V Murski Soboti so si zelo resno zastavili projekt vrnitve med elito slovenskega nogometa.

V Murski Soboti po koncu prvega dela prvenstva v drugoligaški druščini z veseljem pogledujejo na lestvico. Mura je prepričljivo na vrhu, Ante Šimundža in njegovi varovanci imajo pred drugouvrščeno Dravo kar sedem točk naskoka, Lendavčani na tretjem mestu zaostajajo že za devet točk. Po videnem na dozdajšnjih 17 tekmah je popolnoma jasno, da prevladuje mnenje, da bi se moral zgoditi pravi mali čudež, da Prekmurci ne bi ohranili vodilnega položaja.

Še en dokaz, kako resno so se na prekmurski ravnici lotili izziva vrnitve v prvo ligo, pa je delo med zimskim premorom. Nogometaši Mure bodo priprave na spomladanske izzive začeli 15. januarja, dan prej pa se bodo po opravljenih individualnih programih vadbe zbrali na večerji, na kateri bo Ante Šimundža svojim varovancem podrobno predstavil »vozni red«. Črno-beli bodo v uvodnem delu trenirali v domačem okolju, v osrednjem delu pa se bodo po vzoru Maribora in Olimpije odpravili v Turčijo, kjer bodo ostali 10 dni in pripravljenost stopnjevali tudi s prijateljskimi preizkušnjami proti močnim nasprotnikom.

Značke: mura, priprava, turčija

Članki iz rubrike