Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 13.12.2017 10:37:45

Mu verjamete!? Kapetan Peruja z BIZARNIM pojasnilom, kako se je KOKAIN znašel v njegovem telesu: Mislim, da je bila moja skodelica čaja ...

Reuters
V nogometnih krogih še vedno odmeva suspenz kapetana perujske reprezentance Paola Guerrera, ki je bil pozitiven na kokain.

Kapetan reprezentance Peruja, ki si je priigrala tudi nastop na svetovnem prvnestvu v Rusiji in med drugim to preprečila favoriziranemu Čilu, je bil pozitiven po tekmi z Argentino. Svetovne nogometna organizacija (Fifa) je namreč potrdila, da je v njegovem telesu našla sledi prepovedanih substanc, natančneje kokaina. Zaradi tega ga je kaznovala, Guerrero ne bo smel igrati na svetovnem prvenstvu, toda s tem se kapetan Peruja ni mogle sprijazniti.

"Zelo sem jezen, ne morem verjeti, kakšna krivica se mi godi. Načet je moj ugled v profesionalnem in zasebnem življenju. Ne morem verjeti, da se Fifa tako obnaša do mene," je potožil Guerrero in pojasnil, kako se je kokain znašel v njegovem telesu: "Nikoli v življenju nisem jemal droge. V Peruju je čaj iz koke zelo priljubljen, stregli so ga tudi v hotelu, kjer je bivala reprezentanca. Verjetno je bila moja skodelica 'okužena' s čajem iz koke. Jaz sem pil črn čaj z limono."

Značke: peru, paolo-guerrero

Članki iz rubrike