Severni sij, slovenj gradec Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz...

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar želel šopek vreči navijačem, a ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

doncic tiskovna Ekipa24.si

Kaj?!? Med Dončićevo tiskovko zvoki iz ...

nu
nu
2 25.10.2017 15:46:46

Se v besedah prvega moža Rijeke skriva tajno SPOROČILO, ki razkriva USODO Matjaža Keka na mestu selektorja Slovenije!?

Drago Wernig - TAKA
Predsednik Rijeke Damir Mišković je spregovoril o prihodnosti Matjaža Keka in kluba.

V zadnjih dneh se je veliko govorilo o usodi Matjaža Keka na klopi Rijeke in slovenske reprezentance. Jasno je namreč, da je štajerski strokovnjak eden od kandidatov za naslednika Srečka Katanca in drznemo si zapisati, da trenutno glede na utrip javnosti, celo najbolj zaželen kandidat. 

Toda veliko je odvisno tudi od njegovih delodajalcev na Kvarnerju, glede na trenutne rezultate Rijeke se je zdelo, da ne bo več dolgo zdržal kot trener Rijeke. Toda predsednik Damir Mišković ima drugačne načrte in morda njegove besede v ozadju skrivajo odgovor glede usode Matjaža Keka na klopi slovenskega selektorja: "V slavju, ko smo osvojili naslov prvaka in pokalno lovoriko, je vsak vgradil svojo opeko v zgodovinski uspeh, zdaj pa naj bi po dveh porazih nastavili zanko okrog trenerjevega vratu. Ljudje, bodimo no resni. Matjaž Kek je pripeljal Rijeko do - sanj. Hvaležni smo mu, ima novo pogodbo do leta 2020, vsi skupaj imamo velike načrte. Rijeka je klub, ki ga v Evropi zelo spoštujejo. In tudi za to se moramo zahvaliti Keku. Imamo vrhunskega trenerja, za katerim se vsi ozirajo, imamo igralce ..."

Rijeka bo zelo kmalu predstavila tudi spremembe v lastniški strukturi kluba oziroma ambiciozni projekt, kot ga je poimenoval prvi mož aktualnega hrvaškega prvaka. "Že nekaj časa ponavljam, da več kot dve leti Social sport ne financira več Rijeke. Tako bo prišlo do sprememb v lastniški strukturi, javnost pa bo o teh spremembah obveščena pravočasno. Toda ne to, skrbi me nekaj drugega. In sicer atmosfera okoli kluba, ki več takšna, kot je bila. Morda smo se vsi malo izpeli. Navijači in celo mesto. Morda moramo klub dvigniti na višjo raven."

Značke: matjaž-kek, rijeka

Članki iz rubrike