volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 20.08.2017 10:58:28

Kakšen NESREČNIK! Črnic prvič dobil priložnost v prvi postavi, po tekmi pa je Kek sporočil slabe novice! (video)

Grega Wernig
Tako nesrečno, kot je Rijeka izgubila na prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov z Olympiakosom, tako srečno je tokrat dobila tekmo hrvaškega prvenstva.

Matjaž Kek je spet trepetal. In to zelo trepetal. Po treh zaporednih porazih z Osijekom, Dinamom in Olympiakosom se je zdelo, da bo slovenski strokovnjak klonil še četrtič zapored. Tokrat je Rijeka na domačem stadionu gostila Lokomotivo,  ta pa je Rujevico utišala že v 16. minuti tekme, ko je zadel Jan Doležal.

Aktualni hrvaški prvak je dolgo trpel in trepetal, v 81. minuti pa je za nekaj olajšanja z zadetkom poskrbel Filip Bradarić. Že tri minute kasneje je imela Rijeka priložnost za popoln preobrat, sodnik je namreč po prekršku  v kazenskem prostoru pokazal na belo točko, a je bil Romun Florentin Matei neučinkovit.  Ko je vse kazalo na remi na Rujevici, se je domačim navijačem odkupil prav Matei, ki je v polno zadel v 94. minuti za veliko ekstazo in konec črnega niza.

Tekmo je v celoti odigral tudi Matic Črnic, ki je prvič v sezoni dobil priložnost od 1. minute tekme, toda Kek po tekmi ni imel najboljših novic. "Kot kaže, jo je med tekmo skupil meniskus Matica Črnica," je povedal štajerski strateg. Kaj to pomeni za nekdanjega nogometaša Domžal in Maribora, pa v tem trenutku še ni jasno, potrebne bodo namreč nadaljnje preiskave, ki bodo dale odgovor na to, ali Črnica čaka prisilni počitek. 

Značke: matic-črnic, rijeka

Članki iz rubrike