volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
10 20.08.2017 09:27:08

Kakšna NEUMNOST Griezmanna! Prvemu zvezdniku Atletica grozi brutalna kazen, ker je sodniku ... (video)

Ne le Cristiano Ronaldo, na prvi tekmi sezone si je veliko neumnost privoščil tudi prvi zvezdnik Atletica Antoine Griezmann.

Atletico se je namreč šele v zadnjih sekundah tekme po zaslugi Jana Oblaka izvlekel in je lahko po celotnem razpletu dogodkov na gostovanju pri Gironi na koncu zadovoljen s točko (2:2). Še posebej, ker je ekipa iz Madrida do preobrata po zaostanku z 0:2 prišla z igralcem manj. In to ne katerim koli igralcem, temveč je v 67. minuti ostala brez Antoineja Griezmanna. 

Ta je bil izključen po dveh ekspresno prejetih rumenih kartonih. Prvega je dobil po tem, ko je po mnenju sodnika v kazenskem prostoru želel izsiliti enajstmetrovko in je simuliral padec, Francoz pa je nato izgubil živce in sodniku zabrusil, da je se*onja. Pravzaprav še huje; izraz 'Cagon' namreč v španščini označuje nekoga, ki šem vedno opravlja veliko potrebo v hlače. 

Zaradi slednjega mu zdaj grozi visoka kazen, Diego Simeone bi lahko brez svojega glavnega orožja ostal 4 do 12 tekem, kolikor je v Španiji zapisana kazen za tako hudo žaljenje sodnikov. Morda pa bodo upoštevali olajševalno okoliščino, in sicer to, da se je Griezmann po tekmi opravičil prvemu sodniku. 

Članki iz rubrike