kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.06.2017 12:58:27

Spallettijev ultimat Samirju Handanoviću: Lahko kar odideš, če ne boš drastično napredoval pri ...

Novi trener Interja Luciano Spalletti naj bi postavil ultimat Samirju Handanoviću.

Kot da sestanek v Milanu ne bi vnesel že dovolj nemira v tabor Interja, zdaj mediji v Italiji poročajo, da je tudi Luciano Spalletti, novi trener nerazzurrov, vrgel veliko senco dvoma na nadaljnje udejstvovanje Samirja Handanovića pri tem klubu iz prestolnice Lombardije.


Kot piše Tuttosport, je Spalletti sicer pripravljen zadržati vratarja iz Slovenije, toda le pod enim pogojem: da bo drastično izboljšal svojo igro z nogo. Handanović velja za specialista za enajstmetrovke, tudi sicer je mojster branjenja na črti, marsikdo pa bi se strinjal s Spallettijem, da z žogo v nogah ni tako spreten, kot kdo drug. No, očitno je to Spallettija zmotilo do te mere, da je Handanovića pripravljen zamenjati z Wojciechom Szczesnyjem, s katerim je sodeloval že pri Romi.

Da mu je Poljak zelo všeč, je priznal tudi v pogovoru za Sky Sport Italia. "Szczesny je moderen vratar, v prvi vrst, ker zna uporabljati tudi nogo. V modernem nogometu pa je že tako, da moraš akcije začeti graditi že v obrambi," pravi Spalletti, ki pa glede prihodnosti Sarme ni želel biti konkretnejši: "V tem trenutku imamo Samirja Handanovića, ki je izkušen in močan vratar. Z njim sem že delal, poznam njegove kvalitete. Za zdaj imamo v golu njega." Za zdaj …

Članki iz rubrike