Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.06.2017 10:43:32

Še sedmi novinec v Domžalah: Ob Kamniško Bistrico prišel nogometaš, ki so ga doma izbrali za talenta leta

NK Domžale
Domžale so trenutno najbolj aktiven slovenski klub na poletni tržnici.

Domžale so javnosti predstavile še sedmo poletno okrepitev, ob Kamniško Bistrico se je preselil tudi Rubin Hebaj, šele 18-letni nogometaš iz Albanije. Najstnik je doslej igral za Vllaznio, kljub mladosti pa v pretekli sezoni v članski kategoriji zbral 23 tekem, na katerih se je štirikrat vpisal med strelce. To je bilo dovolj, da so ga izbrali celo za največjega talenta albanske lige, kjer pa se ne bo več dokazoval.


"Vsekakor smo po lanski sezoni želeli okrepiti konkurenco v napadu. Slovenskemu reprezentantu Alenu Ožboltu se bo pridružil še Rubin Hebaj, ki redno igra za mlado reprezentanco Albanije. Takšnega tipa igralca v Sloveniji nismo našli, zato smo se obrnili na tujino in Rubin ima ogromen potencial. Zaradi reprezentančnih in šolskih obveznosti se nam je pridružil malo pozneje, a prepričani smo, da bo kmalu nared za največje napore in bo tako pomagal naši ekip," je zadovoljen športni direktor Domžal Matej Oražem, ki je s Hebajem sklenil triletno sodelovanje.

Hebaj, tudi mladi albanski reprezentant, je ob prihodu v novo okolje dejal: "To je velik korak zame. Vesel sem, da bom lahko zaigral v klubu kot so Domžale. Te so v celotni regiji znane po zelo dobrem delu z mladimi igralci. Tudi sam sem mlad, saj sem nenazadnje šele končal z mladinskih stažem. Klub verjame vame in naredil bom vse, da to zaupanje upravičim. V Domžalah si želim narediti nov korak naprej v svoji karieri."

Značke: nk-domžale, plts

Članki iz rubrike