kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.06.2017 10:43:55

Domžalčani po 7:0 z Moldavci premagali še hrvaškega prvoligaša. Kdaj bo nared Ibričić? (video)

ALESFEVZER.COM
Dvakratni prvaki so končali niz prijateljskih preizkušenj.

Nogometaši Domžal so bili nadvse dejavni in v dveh dneh odigrali dve prijateljski preizkušnji. Najprej so v Areni Petrol merili moči z moldavsko ekipo Ungheni in ji nasuli sedem golov, med strelce so se pisali Volarič, Žinko, Firer (iz enajstmetrovke), Dobrovoljc, Repas, Husmani in Bizjak.

V vročem sobotnem popoldnevu pa so se Simon Rožman in njegovi varovanci odpravili v predmestje hrvaške prestolnice, kjer so v zadnji tekmi pred evropskim izzivom z 1:0 premagali Inter, ki je zadnje prvenstvo pri južnih sosedih končal na osmem mestu na lestvici. Edini strelec je bil Alen Ožbolt, ki je bil v 88. minuti zanesljiv z bele točke.

"Zmagi sta zagotovo vzpodbudni pred uvodno preizkušnjo v novi sezoni. Smer je prava, trenutno pa pilimo še nekaj podrobnosti v igri. Prišli smo do zaključka priprav in do igre, ki jo želimo kazati na uradnih tekmah. Obe ekipi, tako v Celju kot v Zaprešiću, sta pokazali bogato vsebino. Te je bilo nekoliko manj proti Interju, kar je zagotovo posledica težkih vremenskih razmer," je povedal Simon Rožman, ki še ni računal na najbolj zvenečo okrepitev Senijada Ibričića, nekdanji reprezentant Bosne in Hercegovine bo potreboval še nekaj časa, da bo ustrezno pripravljen.

Članki iz rubrike