franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 25.04.2017 22:08:47

Bezjak zabil, na Reki že hladijo penino (video)

Grega Wernig
Trideseti krog hrvaškega prvenstva je prinesel veliko presenečenje, hkrati pa praktično že odločil vprašanje o naslovu prvaka.

Pozno popoldan je najprej na igrišče stopil Dinamo, ki je gostoval v Koprivnici. Pri branilcu naslova so po porazu v večnem derbiju vedeli, da jih pri življenju ohranja samo zmaga. Toda v mestu Vegete se ni izšlo po njihovih načrtih, saj so drugič zapored izgubili. Slaven (Dalibor Stevanović je srečanje spremljal s klopi) je slavil z 2:1 in Rijeki na stežaj odprl vrata proti naslovu prvaka. Za goste je vseh 90 minut igral bivši član Maribora Petar Stojanović.

Ob dvajseti uri pa so na Rujevici svojo tekmo začeli še vodilni Rečani, ki so gostili tretjeuvrščeni Osijek. Če pred tremi dnevi niso izkoristili Dinamovega darila, in so z Istro samo remizirali, tokratne priložnosti niso izpustili iz rok, tako da je njihova prednost na vrhu lestvice že osem točk. Do konca je ostalo še šest krogov in čeprav v zadnjem gostujejo na Maksimirju, bi moralo to zadostovati za osvojitev naslova.

Matjaž Kek je odlično pripravil svoje moštvo, ki je odigralo vrhunsko tekmo, tako da je bil končni rezultat 2:0 kar malo prenizek. Napadi domačih so se vrstili skozi celo srečanje, že v enajsti minuti pa so Rečani povedli. Najstrožjo kazen je rutinirano v vodstvo spremenil Roman Bezjak, ki se je tako veselil svojega devetega gola na sedemnajstih tekmah (vmes je bil od konca avgusta do sredine februarja član nemškega bundesligaša Darmstadta). Drugi gol so domačini zabili tik pred koncem (pred tem je v 74. minuti Romana Bezjaka zamenjal Matic Črnic), ko je drugo najstrožjo kazen izkoristil Andrijašević in slavje na Rujevici se je lahko začelo ...

Članki iz rubrike