evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
7 06.06.2022 06:25:20

Po tekmi s Srbijo slovo Keka?! Po visokem porazu s Srbijo zatresel Slovenijo, te besede močno odmevajo!

Martin Metelko
Matjaž Kek po bolečem porazu s Srbijo ni mogel skriti velikega razočaranja.

Slovenija je v Beogradu visoko izgubila s Srbijo, slovenski selektor Matjaž Kek pa je po tekmi stopil pred sedmo silo in s svojim nastopom osupnil javnost. 


"Čestitam Srbiji za zasluženo in realno visoko zmago. Ne ostane mi drugega, kot da rečem, da so bile zadnje minute razprodaja ugleda. Ne glede na to, da se nam je uspelo vrniti v prvem polčasu, je bilo jasno, da bodo njihove menjave dvignile ritem. Mi pa smo tudi zaradi poškodb padali. Ob polčasu smo opozarjali na število neizsiljenih napak, to je bilo nedopustno na tej ravni. Od prve minute dalje smo njim dajali možnosti, tudi z neodgovorno igro. Namesto da bi iz našega zadetka dobili zagon, smo zelo hitro potonili," je dejal Kek in v nadaljevanju močno presenetil: "Vmes sem razmišljal tudi o tem, da imam vsega dovolj. Zdaj nas čaka tekma v Oslu, potem še doma s Srbijo, potem pa bo treba pogledati, kako naprej."

Kaj se dogaja? So igralci tisti, ki jih bo treba zamenjati? So morda 'neresni'? "Ne, niso neresni. Jaz, odkar sem se vrnil, ni bilo nikoli nobenih težav z disciplino. Prizadevnost na treningu je bila vedno primerna, redko se zgodi, da se kdo ne odzove pozivu. Tudi med njimi je povsod dobro vzdušje, razen na igrišču. Potem pa pride takšna tekma, ko ti vse, kar delaš, pade v nič. Morda bo treba konkretno spremeniti stvari in poiskati nova imena ali pa iti od vrha navzdol. Smo sredi tekmovanja, že čez štiri dni je nova tekma. Upam, da se vsi zavedamo, kako smo bili danes videti."

Značke: kek, slovenija

Članki iz rubrike